|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Miała byc piękna suknia...
100dniówka wielkim krokiem się zbliża, a ja mam problem. Chcialam miec sukienke, którą żadna z dziewczyn nie będzie miec, dlatego wybrałam się do krawcowej ... wybrałam sobie sukienke z kilku modeli, ale modelem przewodnim miala byc suknia podobna do załączonej na zdjęciu (moja jest złoto-brązowa), tyle że dół nie wyszedł, dodatkowo, gdynałożę moje butki to zdaję się troszke przykrótka
![]() Moze macie jakiś pomysł, drogie Wizażanki,co teraz można zrobic, bo musze moja sukienke koniecznie oddac do innej krawcowej, by te defekty poprawiła...tylko teraz pytanie: Jak? Myslalam, by może rozciac z przodu tak gdzies do kolana i od spodu dodac czarny tiul -tylko jak to bedzie wygladac .... Bedę ogromnie wdzięczna za pomoc! ehh ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miała byc piękna suknia...
Cytat:
![]() Ilekroć czytam coś o pomyłkach krawcowych, to boję się przymiarki swojej studniówkowej kreacji, która już za tydzień.
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dobry pomysł z dodaniem tego tiulu,tylko lepiej żeby był w kolorach sukni - złoty lub brązowy.
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tiul to na pewno dobry pomysł, tylko nic tam nie rozcinaj - po prostu będzie trochę wystawał. W wielu sukienkach teraz jest teraz takie coś.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
*sportaddict*
|
też myślę, że tiul, albo falbana z tego samego materialu. nie martw się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wklej fotke,albo od razu udaj sie do jakiejs DOBREJ krawcowej-juz ona najlepiej wymysli co zrobic,zeby bylo oki
![]()
"I tak zaczyna się ta niewiarygodna historia...choć ostrzegałam go,on płonął jak żywa pochodnia....więc jaki sens w kochaniu jest,gdy wokół miejsca brak dla spalonych serc?! Kochanie Ty strzeż się,strzeż"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Chcialam juz wczoraj załączyc fotke, ale niestety jak na zlosc coraz wystepował jakiś błąd, wiec zrezygnowalam. Jeszcze dzis znow sprobuje. W każdym bądz każdej z Was, z osobna dziękuje za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.