|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() czy szczeniaczek umrze?? :(((((
Stało sie cos strasznego!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raróg
|
Dot.: czy szczeniaczek umrze?? :(((((
Powinnaś jak najszybciej jechać z małym do weterynarza lub wezwać go do domu!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Koniecznie powinnaś skontaktować sięz weterynarzem i to jak najszybciej. Swoją drogą to bardzo niepokojące zachowanie u psa jeśli rzuca się z zębami gdy szczeniaki dobierają się do miski, zachowuje się ak w stosunku do domownikó???
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Niestety kontakt z weterynarzem z przyzczyn ode mnie nie zaleznych bedzie mozliwy dopiero jutro rano :'-{ Nie wiem co robic.. sama jestem w szoku ze matka sie rzucila na szczeniaczka!!! Narazie małego przykryłam, zwymiotował i jakby sie po tym ożywił, mam nadzieje ze wytrzyma do rana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
czasem tak sie dzieje- mogła być zestresowana, nie znajdziemy teraz przyczyny
ta suka pewnie nie jest hodowlana, ale skoro juz raz urodziła tonigdy więcej jej nie dopuszczaj- najwyraźniej nie nadaje się na matkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Gorzkawa,nie wiem dlaczego nie mozesz teraz skontaktowac sie z weterynarzem ale ja jednak namawiam Cie abys sprobowala z calych sil dotrzec do niego dzis.
Mozesz zadzwonic do ktorejs z lecznic-napewno ktos przyjedzie. Mozliwe ze nie wezmie rowniez pieniedzy jezeli opowiesz sytuacje. Gorzkawa probuj.... Jezeli krew leci mu z uszka to absolutnie nie powinnas czekac do rana! Poki co,zabierz malucha w chlodne miejsce i poj go woda. Suki niestety tak ucza swoje dzieci. Najpierw napewno ostrzegla go warknieciem czy tez delikatniejszym szarpnieciem. Maluch jednak byl widac wciaz niesforny i uparcie stawial sie matce w zwiazku z czym,ta musiala go ukarac. Ja wiem ze to wydaje sie okrutne,ze my mozemy uwazac ze suka nie nadaje sie na matke itd ale taka jest psia natura. Gorzkawa,nie wiem czy to piesek rasowy czy nierasowy ale kazda rasa ma tez swoj charakter. Dwa lata temu oszczenila sie moja (druga) suka pit bull. Bylo duzo maluchow bo az 13(2 nie przezyly,zostalo11). Moznabylo siedziec cale dnie i obserwowac matke ze szczeniakami i dokladnie uczyc sie psich zachowan. Suka uczyla od malego dzieci agresjii. Gryzla je po karkuaz te nie wkurzyly sie tak,ze biegaly za nia aby jej "oddac". Widzisz,taka psia natura-my mamy prawo jej czesto nie rozumiec. Poki co,probuj kontaktowac sie z weterynarzem,nie czekaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
i co z szczeniaczkiem !!!!
''...kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to że owo pragnienie zrodziło się w duszy wszechświata, a spełnienie tego pragnienia to Twoja misja na Ziemi...'' ![]() ''Największe szczęscie w świecie na końskim leży grzbiecie'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Właśnie jak tam sprawa tej psinki??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jak maluszek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
I co z pieskiem
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.