|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Nowa fryzurka...help:(
mam już dosyć swoich włosów może macie jakieś pomysły na nową fryzurkę?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Nowa fryzurka...help:(
Witaj.Dolaczam propozycje fryzur ktore moim zdaniem pasuja.A co do grzywki to mysle ze bok lekko ukosna,lub prosta nie za gesta.Pozdrawiam
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem idealnie będzie ci pasowała 3 fryzura wklejona przez moją poprzedniczkę. Normlanie widzę Cię w niej. nie wiem czy ja jetem zmeczona czy co ale chyba 5 minut zastanawiałam się czy to nie jest jakaś Twoja przeróbka w Adobe Dziewczyna jest strasznie do Ciebie podobna.Pozdrawiam
* Bądź gotów przegrać bitwę, żeby wygrać wojnę * Bądź odważny. A jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś. Nikt nie zauważy różnicy * Bądź równie uprzejmy dla woźnego jak dla prezesa rady nadzorczej * Dawaj innym drugą szansę, ale nie trzecią. * ....... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej widzę Cię w grzywce. Zgadzam się z
Czajną - trzecia fryzurka będzie idealna albo np. prosta grzyweczka i boczki wycieniowane ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Cześć, jakie jaja nie popatrzyłam na twoją lokalizacje tylko od razu na twoje zdjecie i tak myśle skąś znam ta sale szkolną chyba do takiej chodziłam szkoły? Patrze- Jastrzębie Zdrój ja też tam mieszkam, czy to ZS nr 2? A co do fryzu fajnie było by ci w takich włosach jak ma Doda.
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
może i mi dobierzecie jakas fajna fryzurke?bardzo bym prosiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hehe wybierz trzecią
![]() ![]()
* Bądź gotów przegrać bitwę, żeby wygrać wojnę * Bądź odważny. A jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś. Nikt nie zauważy różnicy * Bądź równie uprzejmy dla woźnego jak dla prezesa rady nadzorczej * Dawaj innym drugą szansę, ale nie trzecią. * ....... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
tez pomyslalam o tej trzeciej dla ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
zdjecie trzecie drukuj i lec do fryzjera. ta fryzura jest taka ladna i dodaje objetosci wloskom, Pani na zdjeciu tez ma cienkie wlosy tylko ladnie wycieniowane. oczywiscie jak juz wrocisz od fryzjera wklejaj zdjecie!!! koniecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.