|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Dziewczyna - masochistka?
Witam serdecznie. Jestem nowy na forum.
Właśnie jestem w jednym z kurortów nad naszym morzem. Pogoda niestety paskudna. Z okna mam widok na promenadę nadmorską przy wejściu na plażę. Na wprost mojego okna stoi mała budka z lodami i goframi. Gofry są pyszne i jest tam najtaniej w całej miejscowości. Mimo, że od morza wieje zimny wiatr to spaceruje bardzo dużo ludzi. Dziwi mnie, że w taką pogodę non stop kolejka przynajmniej 2-3 osoby do tej budki. Obserwuję to sobie co jakiś czas zza okna. Od paru godzin są otwarte tylne drzwi budki i widzę z okna dokładnie jak ciężko a jednocześnie sprawnie pracuje obsługująca to dziewczyna. Najpierw pomyślałem sobie, że pewnie w tej budce jest gorąco choćby od tych wszystkich maszyn i dlatego ma otwarte drzwi. Ale jakiś czas obserwuję i teraz przyznaję, że już w ogóle nic z tego nie rozumiem, bo ma otwarte szeroko drzwi, a chyba jest jej bardzo zimno, bo ciągle drepcze, przestępuje w miejscu, robi tak, jakby chciała ściśle spleść sobie nogi żeby było jej choć trochę cieplej. No i jednocześnie wcale nie zamyka tych otwartych wciąż szeroko drzwi. Nie rozumiem kategorii jej myślenia, albo raczej bezmyślności. Dla mnie to jakaś masochistka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyna - masochistka?
co cię to obchodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
moze jej sie sikac chce? a nie ma kiedy isc skoro ciagle ruch?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Ta dziewczyna cały czas ma otwarte drzwi i dokładnie widzę ją z okna. Od jakiejś godziny wygląda co chwilę ze schodka jakby się za kimś rozglądała, ale szybko wraca do lady, bo ciągle ktoś dochodzi po lody. Ciągle splata nogi. Coraz bardziej tańczy. O co jej chodzi? Co będzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Zsika się.
Albo ma fajną muzykę puszczoną. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Faktycznie chciało jej się bardzo siku. Chwilę przed 22.00 wszedł do budki starszy facet, pewnie szef. Dziewczyna od razu wyszła i zamknęła te drzwi, kucnęła i zsunęła spodenki. Wysiusiała się przy za budką! Osłonięta od ludzi, ale prosto w moje okno! Widziałem wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.