|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak mu pokazać, że go kocham?
Dziewczyny napiszę krótko, chodzi o to, że ostatnio (jakieś 2 tygodnie) mam wrażenie, że byłam za bardzo niemiła dla swojego chłopaka, że mówiłam, że to i to mi w nim nie pasuje, ale on wcale nie jest najgorszy, a tak wyszło i on się tak poczuł. Powiedziałam mu to, ale wydaje mi się, że to za mało, po prostu chciałabym żeby poczuł się kochany, bo on jest dla mnie bardzo dobry. Chociaż on twierdzi, że facetowi wystarczy powiedzieć, że się go kocha i jest najlepszy. Nie znam się za bardzo na facetach więc pytam was. Zrobiłam mu kolacje, pytam jak w pracy, interesuje się nim, może za mało go chwale. Wiem, że właśnie takie codziennie drobiazgi są najcenniejsze, tylko nie wiem czy faceci to dostrzegają, co o tym myslicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak mu pokazać, że go kocham?
A przeprosilas go konkretnie za zle slowa?
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tak, przeprosiłam i powiedziałam, że tak mu nagadałam, a właściwie to tak nie jest do końca, że to wszystko mi przeszkadza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cóż, kolacja czy pytanie o prace nie sprawi, że ktoś poczuje się kochany. To poczucie buduje się dość długo i potrzeba do tego zaufania. Jeśli chcesz, żeby on czuł się kochany, to go przede wszystkim akceptuj takim, jakim jest. Żadna kolacja, seksi bielizna, czy buziaczki nie zastąpią poczucia akceptacji.
Sama wierzyłabyś człowiekowi, że Cię kocha, gdyby Ci ciągle powtarzał, że włosy masz nie takie, nogi za krótkie, a z charakteru zbytnia gaduła? Wątpię. A jak Ci jednak ten chłopak nie pasuje, to znajdź nowego. Ta kwestia też śmierdzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Po prostu, jesli rzeczywiscie uwazasz, ze bylas niesprawiedliwie niemila to nie bądź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Między ludźmi zdarzają się spięcia, jakieś gorsze dni. Przeprasza się, rozmawia, przytula i jest OK. Jeżeli między Wami nadal nie jest OK, to może jednak problem jest głębszy? Poza tym nie piszesz czemu byłaś dla niego niemiła i czemu poczuł się gorszy. Jeżeli go za coś opier... bo przykładowo zawalił jakieś ważne sprawy, to tu nie ma co teraz za facetem latać i go uładzać, tylko przyjrzeć się sprawom, które zawalił. I tak dalej. Ważny jest kontekst. Bo my tu o przepraszaniu go, a zaraz się okaże, że facet wypłatę przesr... na automatach i stąd napięcie między Wami. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.