|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Różowy Jednorożec
|
![]() Reklamacja w sklepie Esotiq.
Kochane Wizażanki.
Czy miała któraś z Was nieprzyjemność reklamować coś w sklepie Esotiq? Otóż przedwczoraj kupiłam biustonosz, multifunkcyjną bardotkę, leżał idealnie, wyglądał na bardzo dobry gatunkowo. Dziś, po jednym dniu noszenia zaczęły jakby wypruwać się niteczki łączące sylikonową wstawkę i dół biustonosza. Jest to od strony zewnętrznej, jest mega nieestetyczne. Wygląda to jakby szew nie był do końca przeszyty, jedynie pociągnięty po wierzchniej warstwie. Dzieje się tak tylko w jednym miejscu. Wydałam na biustonosz niemałe pieniądze i nie uśmiecha mi się chodzić z takimi wyprutymi nitkami. Poza tym boję się że sylikonowa wstawka całkiem się odpruje i stanik do wyrzucenia. Myślicie że jest szansa by uznali mi reklamację? Nie chcę pieniędzy, wolałabym wymianę na inny towar gdyż dotychczas byłam bardzo zadowolona z ich bielizny a tu nagle trafił mi się bubel ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
Dot.: Reklamacja w sklepie Esotiq.
Musisz iść i się spytać, najlepiej
![]() Myślę, że powinni przyjąć reklamację.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Paragon, pismo o niezgodności towaru z umową i reklamację przyjmą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Różowy Jednorożec
|
Dla potomnych:
![]() Poszłam do Esotiqa, powiedziałam jak sprawa wygląda, pokazałam biustonosz i paragon. Pani ekspedientka powiedziała że to na pewno wada fabryczna i od ręki wymieniła go na nowy. Bez żadnych problemów. ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie ich biustonosze nie są najlepszej jakości... Miałam trzy różne modele, we wszystkich wyłaziły fiszbiny i wszystkie dość szybko się zdefasonowały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.