![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Bardzo, bardzo krępujące pytanie!!
witam! mam bardzo krepujace mnie pytamnie...a mianowicie...jak to jest?Jak to jest podczas stosunku..czytalam ostatnio post o seksie w np.windzie...jestem zupelnie niedoswiadczona, ale chcialabym wiedzic czy podczas stosunku..tzn..GDZIE on zostawia swoje nasienie.Przeciez, nie zosatwia go " w nas", bo wtedy chyba ryzykujemy ciaza..Przeciez podczas stosunku jest wytrysk..?To co, jak, gdzie...??Nie wiem czy dosc zrozumiale sprecyzowalam moje pytanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bardzo, bardzo krępujące pytanie!!
Hm... Niebanalne pytanie ... Nie ma co
![]() Sperma może wytrysnąć w prawie każde miejsce - gdzie tylko Twój partner ma ochotę - na chusteczkę higieniczną, na jego ciało, na Twoje piersi, do wanny pełnej piany...itd. - zależnie od wyboru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
tak, dobrze sprecyzowałaś. Jak nie chcesz zajść w ciąze,a np nie używacie prezerwatywy, lub nie używacie żadnej antykoncepcji... to można np. wytrzeć nsionko w chusteczke higieniczną lub coś innego. Lub on Ci zostawia nasionko na Twoich piersiach itp. to zależy ode tego co oboje akceptujecie i lubicie.
A zresztą się przekonasz z czasem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No tak...powiedzmy, ze rozumiem...Ale np.jezeli chodzi o seks w windzie ( a czytalam juz takie posty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przede wszystkim trzeba się liczyć z tym, iż sex w windzie do komfortowych nienależy... A jeżeli warunki są nieco "ekstremalne", to "niecodzienna" będzie także cała reszta... Hm... w windzie można np. wytrysnąć prosto pod nogi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
w windzie.. jejku ja mam nadzieje ze nie na przyciski, bo ja ich czesto dotykam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
![]() a może należy trochę poczytać o tym, skąd się biorą dzieci? A gdzie "zostawia" się nasienie podczas seksu w łóżku? |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie ma co, fajny wątek, no, no, no...
nowe adeptki sztuki kochania, czy co? To ja żeby uprzedzić fakty wklejam wątek o ciąży i zagrożeniach kiedy nie ma się doświadczenia: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=90750 Dziewczyny, zanim COKOLWIEK zrobicie, poczytajcie, żeby się troszkę 'uświadomić'. Lepiej wiedzieć wcześniej, niż panikować na forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2006-02-23 o 11:46 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Nie powiedizalam wcale, ze TO sie rozplywa w powietrzu!!!!!!!JEJKU!! Jezeli masz udzielac mi takich wskazowek, to dziekuje Ci bardzo.!Nie wiem w ogole, piszesz posty w tym temacie, jezeli to sa wg Ciebie "glupkowate pytania"-to sie prosze NIE UDZIELAJ!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hmmm... mężczyzna może przecież użyć prezerwatywy, więc wtedy po prostu ściąga gumke z penisa, wyciera narząd kopulacyjny, prezerwatywe ze zdradliwymi plemniorami owija w chusteczke, chowa do kieszeni i wyczerpana parka wychodzi z windy jak gdyby nigdy nic
![]() A generalnie jak się uprawia seks w bezpiecznym miejscu (np. we własnym mieszkaniu) to można celować nasieniem gdzie sie rzewnie podoba byle by tylko goscie nie odkryli później niczego zaschniętego na ścianie, kanapie czy dywanie... ![]()
#18 |
BAN stały
|
Niektórzy troche przesadzają wg mnie.Dziewczyna zadała pytanie,które ją najwidoczniej w jakiś sposób trapiło to czemu od razu takie zgryźliwe teksty?Rozumiem,że warunkiem wypowiadania się na forum jest posiadanie obszernej wiedzy teoretycznej i praktycznej na temat seksu,inaczej pisać nie wolno bo a nóż się zada pytanie które przez osoby wykształcone i światłe w temacie uznane zostanie za głupie??Nie widze w pytaniu tej dziewczyny nic co świadczyłoby o tym,że nie wie ona skąd się biorą dzieci-a taką złośliwą rade jej tu ktoś dał.Ani też nie zauważyłam sugestii,że nasienie ZNIKA,a róznie chamskie teksty poleciały jakby ona się pytała co to jest nasienie albo coś w tym stylu.Więc po co takie zachowanie?Co do autorki postu to kilka osób już ci odpowiedziało i chyba więcej "pomysłów" nie będzie więc w sumie masz odpowiedź na swoje pytanmie a chamstwem się nie przejmuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na naszym kursie przedmałeńskim pani powiedziała, że jak nasienie ląduje na ścianie, to to grzech ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
To ja proponuje nowe akcesoria seksualne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#23 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-23 o 20:32 Powód: Post pod postem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Jasne, nie moge Ci zabronic. Tylko nie musisz pisac w tym watku, jezeli nie chcesz odpowiedizec na to pytanie, tylko chcesz mi moze w jakis sposob sprawic...przykrosc? Ja to tak odbieram. Juz na pewno nie zadam pytania, ktore mnie nurtuje...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Buhahahaha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Oj bidna jesteś zryciulka... nikt Cię nie rozumie... musisz nauczyć się PRECYZYJNIE FORMUŁOWAĆ MYŚLI. W Twojej główce żadna z nas nie siedzi i nie wie, jak Ci pomóc, czy brakuje Ci elementarnej wiedzy, czy nie wiesz w jaki sposób facet 'kończy', czy też czy sperma rozpływa się w powietrzu, albo zasycha na przyciskach w windzie... nie dziw się różnym reakcjom na swój wątek, nie zadałaś poważnie (choć troszkę) skonstruowanego pytania, więc nie dziw się na ironiczne odpowiedzi, na to, że obróciłyśmy to w żart, albo potraktowałyśmy aż za poważnie mówiąc, że musisz się dokształcić w elementarnej kwestii, w jaki sposób i okolicznościach może/nie może dojść do zapłodnienia.
I jeszcze jedno: nie można wylić ironii z chamstwem. Ja tutaj nigdzie chamstwa nie znalazłam. Pozdrawiam i życzę większego powodzenia w dżungli wizażanek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.