|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zamówienie z polleny aromy
Dziewczynki, mam pytanie. Właśnie złożyłam zamówienie na stronie polleny aromy i chciałabym się dowiedzieć ile czasu trwać będzie jego realizacja. Podali tam, że do 14dni, ale jak to jest w rzeczywistości? Po jakim czasie dostajecie od nich paczuszki? Będę wdzięczna za odp.
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zamówienie z polleny aromy
Przeszlam przez to dwukrotnie i muszę powiedzieć, że wrazenia mam złe. Ostatanim razem gdy po dwóch tygodniach przesyłki jeszcze nie było, napisałam do nich ponaglenie (mail). Pani odpowiedziała, że bardzo prosi o przeslanie dowodu wpłaty. To im ma ułatwić i przyspieszyć realizację zamówienia!!!!!! Tego nie zdzierżyłam. Zadzwoniłam i powiedziłam, że jestem co najmniej zdziwiona bowiem raczej się spodziewalam już przesyłki, wyglądam listonosza a oni mnie teraz proszą o dowód wpłaty. Ale przeslalam w końcu dowód drogą elektroniczną, pani powiedziała że o to jej chodziło, przeprosiła i wtedy już przesyłkę dostałam. Może od tego czasu się coś zmieniło. Ale może się z nimi skontaktuj. przy pierwszej przesyłce też byly problemy odnośnie kosztów przesylki. Zamówilam tyle, że nie powinnam placić oplaty pocztowej. Wtedy odezwal się jakiś pan, że to co na stronie podają to dotyczy cen netto a nie brutto więc powinnam zapłacić. w końcu to się wyjaśniło na moją korzyść, po mojej interwencji do osoby trzeciej w Pollenie. W każdym razie zniechęciłam się na tyle że unikam teraz zamówień tam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A ja myślałam, że zamawiając na ich stronie można liczyć na sprawność w realizacjach zamówień. Twój post wskazuje na to, ze nie traktują klienta poważnie. Ja wybrałam opcję z wysyłką za pobraniem, więc już napewno nie będą się spieszyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zamawialam parokrotnie z Polleny Aromy-faktycznie realizacja trwa ok 14 dni ale...nie mialam zadnych problemow z komunikacja
![]() Przy kazdym zamowieniu robilam przedplate na konto i nie bylam zawiedziona realizacja zamowienia. Zreszta kazdy przelew jest czytelnie opisany,w mailu podany nr zamowienia-raz sie zdarzylo,ze przesylka sie opoznila ale za to,Pani odpowiedzialna za wysylki dzwonila do mnie z pytaniem co robimy-mam czekac?czy wysyla to,co ma a reszte pozniej? Dla mnie osobiscie jest na PLUS ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.