|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
krufka wita
jestem tu dzis po raz pierwszy mam zamiar zostac oczywiscie
od jakiegos czasu hobbystycznie zajmuje sie decoupagem i innymi "artystycznymi" ******łami. podaje link do mojego albumu, w ktorym mozna obejrzec moje "rękodzieła" http://photobucket.com/albums/f208/krufka/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: krufka wita
Witam serdecznie i od razu muszę pochwalić
![]() ![]() ![]() PS. Serwetki z listkami mamy takie same ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witam Cie Krufko80
![]() Masz naprawde juz zrobionych duzo fajnych rzeczy..Widac, ze jestes pomyslowa ![]() taca z makami, skrzynka w aniolki - moi faworyci ![]() ![]() ![]() zachecam do robienia nastepnych dziel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
też mi się te pracki podobają. A te witrażyki, czy one sa zrobione na płytkach cd czy mi się zdaje???? jak to zrobilaś, że sa przezroczyste???(bo nie znam tego sposobu jeszcze)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
dziekuje za slowa uznania (choc nie po to dalam link) ale cieszy mnie ze komus podbaja sie moje prace
![]() co do makow to planuje calal serie, mam juz butelke ktora bedzie wazonikiem i tacke do podawania jedzonka, teraz robie kolejna rzecz jak skoncze to oczywiscie zaprezentuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Martuko juz uchylam rąbka tajemnicy. jak kupujesz płyty na wałku np. 50 sztuk to pierwsza i ostatnia płyta to są przezroczyste krązki (chyba w celach ochronnych) i na nich namalowałam bratki farbkami witrażowymi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
witam Cię. Bardzo mi się podoba twoja robota. Ja mam pytanko apropo drewnianych skrzyń strasznie mi sie podobają kupujesz je jak tak to za ile?? chyba są drogie? mam małego syna i problem z klockami i innymi czarami. Do tej pory trzymam je w plasttikowych pojemnikach myślę o zamianie na drewniane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
te skrzynki akurat sa dośc małych rozmiarów tylko na zdjęciu wydaja sie take duze okolo 25 - 30 cm dlugosci i do 20 szerokosci, kipilam je kiedys na promocji w Leroy Merlin, w Geancie widzialam wiekszych rozmiarów od 10 zł ceny sie zaczynały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
to nie ma tak źle jak myślałam. Muszę ruszyć na zwiady
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Krufko bardzo podobaja mi sie twoje prace, zalaczaj nastepne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też się bodobają twoje wyroby. Widać, że są zrobione z pasją. Czekamy na następne dzieła. Pozdrawiam
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Rewelacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.