|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
makijaż na zime
jakie kolory w zimowym makijażu aby być orginalną
chce sobie odswiezyc kosmetyczke i nie wiem na jakich kolorach sie skupic dodam ze lubie eksperymentowac
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderatoreska
|
Dot.: makijaż na zime
Wątek na forum pytania do wizażystki, przenoszę.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
aha oki
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
To ja sie podlacze do pytania, bo nie chce od razu zakladac nowego watku. Z tym, ze ja tak bardziej konkretnie : wiem, ze jest taka zasada, zeby latem uzywac na policzki brazowego koloru a zima rozowego. Ja natomiast mam z natury bardzo sniada cere i rumience sie na mojej twarzy z natury nigdy nie pojawiaja, po prostu sie nie czerwienie. W zwiazku z tym, czy powinnam uzywac rozu zima? Czy moze pozostac przy lekkim brazie? Czy zima w ogole nie dotykac pedzelkiem policzka?
|
|
|
|
|
#5 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja i zimą i latem używam rózu
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, tylko ja nie wiem, czy przy moim typie urody to pasuje. Zwlaszcza, ze u mnie lekkiego rozu nie widac - cere mam taka oliwkowo- brazowawa, a jak z kolei nakladac tak do skutku - to zaczynam wygladac jak clown... No i nie wiem, czy w tej sytuacji nie zrezygnowac z rozu i nie uzywac tylko brazu...Ale gdyby ktos mial dobry pomysl na uzycie rozu przy tak ciemnej cerze, bylabym bardzo wdzieczna.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ogolnie to przywyklam do brazerow i teraz tez czasami nakladam brazer i dopiero na to, na gore kosci policzkowych roz
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
A bede probowac. Chociaz to juz raczej dopiero jutro, ciemno sie juz robi, a ja chce zobaczyc efekt w naturalnym swietle.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

chce sobie odswiezyc kosmetyczke i nie wiem na jakich kolorach sie skupic dodam ze lubie eksperymentowac