|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
URBAN DECAY- puder smakowy ;d
Mam pytanko, otoz zastanawiam sie nad kupnem tego cudenka, ale nie wiem, czy na skorze wyglada tak, jak sobie wyobrazam.... otoz chodzi mi o to... czy te drobinki sa widoczne? czy po ptrostu sprawiają, że skóra robi się perłowa bez żadnych drobinek podkładu? wiecie o co mi chodzi? baaardzo ładnie prosze oodpowiedz ;d ;d
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: URBAN DECAY- puder smakowy ;d
tam miało być 'drobinek brokatu' hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
moze jednak ktos wie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja testowałam tylko na ręce i zauważyłam, że różne kolory mają różne drobinki. Karmelowy miał duże złote drobinki, bardzo widoczne, drugi bodajże Marshmallow miliardy średniodużych różowawych (i chyba jakiś jasnych?) drobinek.
Wspólnie z koleżankami uznałyśmy, że efekt jest dość widoczny i mocny, raczej na wyjście niż na codzień, ale mogę się mylić, bo na buzi może wyglądać zupełnie inaczej, nie mam za dużego doświadczenia z rozświetlaczami... Ale mam nadzieję, że jakaś Wizażanka używająca da bardziej wiarygodną ocenę, bo sama mam straszną ochotę zaszaleć i kupić go sobie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
W przypadku Marshmallow drobinki sa niewielkie, ale widoczne. Bardzo fajny efekt to daje, ciekawy gadzet
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mnie też ten puderek interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Oj, a mi się on straszliwie nie podoba, bo te drobinki to dla mnie zwykły, duży brokat... Nawet ładnie się na mnie nie rozkłada.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a mi się strasznie spodobał
![]() ja uwielbiam świecidełka ![]() i strasznie mi się podoba i jest pycha. ale cena... yyy podziękuje. o,moze znacie jakieś świecidelka w tym stylu tylko o jakieś 3/4 taniej ? :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.