|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Doradzcie mi Fryzurke plissss;(
jaka mi pasuje fryzurka jak mam owalna twarz...brą
zowe wlosy zblond pasmemkami do ramion..i cienkie wlosy..fryzjerka radzila mi grzywke ale boje sie ja sobe zrobic.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Doradzcie mi Fryzurke plissss;(
bez zdjęcia ciężko ocenić,ale jeśli boisz się prostej grzywki to proponuję grzywkę na boczek,bo nie jest to diametralna zmiana,a będziesz miała już pojęcie czy pasuje Ci grzywka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
bez zdjecia ciezko cokolwiek doradzic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie dodałaś zdjęcia, ale na tej podstawie namawiam Cię żebyś nie ścinała włosów. Długie są bardziej kobiece. Wszystkim facetom się podobają długie. Jedna znana gwiazda TV ścięła włosy i nie poznał jej własny proboszcz!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() do autorki - może wkleisz fotkę? ![]() ![]() ![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Rozeznanie
|
Skoro radziła Ci fryzjerka..tzn ze napewno byłoby Ci w tej grzywce lepiej ;] One znaja sie na rzeczy [tak mi sie zresztą zdaje
![]() ![]() ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.