Tani fryzjer w Krakowie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-27, 20:00   #1
_Talitha
Raczkowanie

Tani fryzjer w Krakowie

Cześć czy możecie polecić mi jakiegoś w miarę taniego fryzjera w krakowie? Takiego gdzie nie zapłacę 40zł za podcięcie włosów Znacie takie miejsca?
U moim rodzinnym mieście za obcięcie płaci się conajmniej dwa razy mniej i tutejsze ceny są dla mnie zaskoczeniem
_Talitha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-27, 20:36   #2
madziarka_
Zadomowienie

Dot.: Tani fryzjer w Krakowie

Cytat:
Napisane przez _Talitha Pokaż wiadomość
Cześć czy możecie polecić mi jakiegoś w miarę taniego fryzjera w krakowie? Takiego gdzie nie zapłacę 40zł za podcięcie włosów Znacie takie miejsca?
U moim rodzinnym mieście za obcięcie płaci się conajmniej dwa razy mniej i tutejsze ceny są dla mnie zaskoczeniem

Ja z czystym sumieniem mogę polecić salon fryzjerski przy al. 29 listopada( chyba numer 65-ale teraz nie pamiętam ) . W każdym razie to jest zaraz przy przystanku "Uniwersytet Rolniczy" jadąc od strony Dworca Gł linią 105 lub od strony Nowego Kleparza linią 139.
Obok jest optyk i dentysta. (oj chyba nie umiem za dobrze tłumaczyć )

Ja za podcięcie włosów płacę tam 25 zł bez mycia, a 30 z myciem).
Panie fryzjerki są bardzo miłe i profesjonalne, także myślę że się nie zawiedziesz - ja chodzę tam od kilku lat, moja mama też. Dużo innych osób też chwali sobie

Mój blog pocztówkowy :

http://postcrossingovertheworld.blogspot.com

Napisz do mnie jeśli chcesz wymienić się kartką

Mój blog górski

http://naszapasjasagory.blogspot.com/
madziarka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-27, 21:20   #3
monjax
Raczkowanie

GG do monjax

A możesz podać jakiś numer kontaktowy, bo chciałabym się dowiedzieć ile za farbę
monjax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-27, 21:37   #4
madziarka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monjax Pokaż wiadomość
A możesz podać jakiś numer kontaktowy, bo chciałabym się dowiedzieć ile za farbę
Ja nigdy nie umawiałam się telefonicznie, ale właśnie mama przesłała mi numer 501125267

A i gdybyś była zainteresowana to radzę odrazu umówić na konkretny dzień i godzinę bo one tam mają dużo klientów i czasem trudno jest żeby się zajęły kimś od ręki....

Mój blog pocztówkowy :

http://postcrossingovertheworld.blogspot.com

Napisz do mnie jeśli chcesz wymienić się kartką

Mój blog górski

http://naszapasjasagory.blogspot.com/
madziarka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-28, 07:35   #5
Aimee_J
Zakorzenienie

Ja polecam salon na placu Bieńczyckim Samira, a konkretniej panią Agnieszke W. [mozna mówić: starszą p. Agnieszkę, bo jest ich dwie, a z nazwiska pamietam tylko pierwszą literę, bo tak mam zanotowane :/]. Co do farby mam mieszane uczucia, bo w moim wypadku wygląda to jakby jej dobór był zero-jedynkowy czyli albo blond, albo bardzo ciemny. Za to bardzo jestem zadowolona z balejażu u niej.

Co do cięcia - jednego jestem pewna, nie zrobi Ci na głowie masakry Jeśli nie wiesz jaką chcesz fryzurę to z Tobą porozmawia, jeśli dalej nie jesteś na nic zdecydowana to tnie dość zachowawczo, co u mnie jest plusem. A najważniejsze jest to, ze SŁUCHA. Kiedy powie sie jej 'centymetr' zetnie centymetr. I chyba właśnie to ostatnie to dla mnie u niej największy plus
Aimee_J jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-09, 13:38   #6
Charmain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarka_ Pokaż wiadomość
Ja z czystym sumieniem mogę polecić salon fryzjerski przy al. 29 listopada( chyba numer 65-ale teraz nie pamiętam ) . W każdym razie to jest zaraz przy przystanku "Uniwersytet Rolniczy" jadąc od strony Dworca Gł linią 105 lub od strony Nowego Kleparza linią 139.
Obok jest optyk i dentysta. (oj chyba nie umiem za dobrze tłumaczyć )

Ja za podcięcie włosów płacę tam 25 zł bez mycia, a 30 z myciem).
Panie fryzjerki są bardzo miłe i profesjonalne, także myślę że się nie zawiedziesz - ja chodzę tam od kilku lat, moja mama też. Dużo innych osób też chwali sobie
Polecasz może konkretną Panią?
Albo może ktoś inny
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości