|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tatuaż na 3lata?
Witam
![]() Zastanawiam się nad zrobieniem sobie tatuażu. Niedawno słyszałam od koleżanek, że jest możliwe zrobienie sobie tatuażu na rok, bądź 3lata. Orientujecie się może, gdzie owy zabieg można wykonać? Jakieś sprawdzone adresy? No i co o tym myślicie? POZDRAWIAM WAS MILUTKO... ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tatuaż na 3lata?
Też słyszałam o tatuażach na różny okres czasu... rok, 2 lata... - a nie było tego na innych wątkach czasem ???
Również jestem ciekawa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moja przyjaciółka kiedyś pytała o takie coś w salonie tatuażu, jednak gościu jej odradził - po tych 3 latach ludzie przychodzą, żeby poprawić tatuaż na trwały, bo farba nierównomiernie znika i powstają okropne plamy na skórze :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie zdecydowalabym sie na taki tatuaz, bo :
a) nie wiadomo czy ci po tych 3 latach na pewno do konca zejdzie nie pozostawiajac sladu b) bedziesz koszmarnie wygladal jak zacznie byc z czasem coraz bledszy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A jest on robiony również henną ?
Tak teraz sobie skojarzyłam, że mój kolega hmm, ale to ze 4 lata temu miał tatuaż na ramieniu... Nie wyglądał on naturalnie... Nosił go długo - twierdził, że jest parwdziwy ![]() A kolor był brzydki - kiedyś ciemny,a później grafit, ciemnoszary? Tłumaczył się, że to złe wykonanie... Ja planowałam zrobić taki na okres lata, ale właśnie zniechęca mnie to nierównomierne zcieranie się... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Stanowczo odradzam taki tatuaż. Nie jest wykonywany henną na skórze, tylko normalnie jak każdy tatuaż - używane są barwniki, które powinny wchłonąć się po upływie danego czasu. Ale każdy organizm reaguje inaczej i w efekcie możesz mieć po 3 latach burą plamę.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.