|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co z nią zrobić?/ help
Witam mam problem jestem bardzo zdesperowany nw co robić a więc zaczne choodzę do szkoły i na początku roku jak to co roku dochodzą nowe dziewczyny od razu
jedna wadła mi w oko to nie pierwszy przypadek bo często mi jednym okiem wlatują a za 2 dni już nie pamiętam o nich z tą jest inaczej dziewczyny nawet nie znam a zawróciła mi w głowie że nie moge spać. Nogi mi się gną nie moge nawet podejść nie to że jestem nieśmiały bo pogadam z dziewczynami ale ta mnie po prostu paraliżuję jestem ładnym facetem dziewczyny zwracają na mnie uwagę i to bardzo a ona? nawet sie nie spojrzy nw o co chodzi teraz mam miesiąc wolnego w szkole i nie będe chodził a ona będzie i boję się że ktoś mi ją wyrwie czy coś ciągle chodzi z koleżankami nie było opcji dorwać ją samą znalazłem ją na fb i zaprosiłem i nie potwierdziła a pisanie na fb to nie jest najlepszy sposób według mnie co robić wiem że to nie zakochanie tylko zauroczenie pierwszy raz tak mam że nawet nie moge jeść co mam zrobić czy czekać ten miesiąc i dać jej sie zaklimatyzować w nowej szkole i liczyć że nikogo sobie nie znajdzie czy pisać coś na fb pomocy!!!! ps kolega mi doradził żebym sie do niej uśmiechał potem pomachał a nie od razu numer bo moge wystraszyć co tobić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Co z nią zrobić?/ help
Cytat:
ps. twoje zachowanie jest odrobine dziecinne bo zaczynanie znajomosci od fb jest według mnie średnie (tym bardziej ze widzisz ja na zywo w szkole) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
widze 2 razy a przecież tylko zaprosiłem nic nie pisze bo wiem że zwale
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie swiruj az tak. Wiem, ze moga targac Toba hormony, ale na dobra sprawe wcale jej nie znasz.
Wyluzuj. Wroc za miesiac do szkoly. Zagadaj do niej. Poznaj ja i zobacz, co i jak. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dzięki takiej wiadomości oczekiwałem pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zaintrygowała Cię, bo nie zwraca na Ciebie uwagi. Jeśli bardzo chcesz ją poznać, to złap ją na korytarzu, jak już wrócisz do szkoły. Powiedz jej "cześć". Po prostu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.