|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ból penisa od razu po stosunku
Witam. Mam takie pytanko odnośnie penisa.
Gdy kochamy się z moim chłopakiem, on dojdzie, jest wytrysk i od razu musi skończyć, bo mówi, że go boli. Tak samo, gdy robie mu dobrze ręką. Gdy już wytryśnie sperma muszę od razu puścić penisa, bo aż robi grymasy z bólu. (Następny stosunek możemy odbyć już po 2 minutkach ) Czy to normalne? I czy aż tak mocno to boli, żeby nie mógł przedłużyć trochę seksu? Pytanie kierowane bardziej do facetów, bo wiadomo, że bardziej się znają. Dziękuję jednak za każdą odpowiedź. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ból penisa od razu po stosunku
W zasadzie faceta boleć nic nie powinno. Wyjątkiem jest taka sytuacja, gdy z główki penisa nie może zsunąć się napletek, co przy pełnym wzwodzie jest konieczne, bo inaczej główka penisa się w nim nie mieści. Próba uwolnienia się żołędzi z za wąskiego napletka podczas wchodzenia do pochwy i w ogóle w trakcie silnego podniecenia może sprawiać facetowi ból.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A to od jakiego czasu te bóle występują?tydzien,miesiac ,rok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie no on zawsze to ma. Nie wiem czy dobrze mnie rozumiecie..
Dam przykład: Robię mu dobrze ręką, jest wytrysk i od razu muszę puścić penisa, ponieważ zaczyna sprawiać mu to ból. W sensie.. Jak dziewczyna dochodzi to może 'trwać' w orgazmie. A on wytrysk i koniec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
kurcze bardzo dziwne to co piszesz no jak ma wytrysk to on juz odlecial i koniec jak dla nie go ale bol a jak go nie trzymiesz to go nie boli? moze za mocno go trzymiesz a jak jest w Tobie to co tez go boli?moze jemu sie poprostu niechce juz dalej i woli powiedziec ze go boli i miec spokoj kurcze no niewiem ale u mnie jest tak ze jak ja dojde pierwsza to ja juz nie mam sily dalej i leze jak kloda a jak on to koniec dalej sie nie kochamy bo on jak kloda lezy hahah,moze zapytam tak a co go dokladnie boli glowka,w srodku ?bo jesli on to ma od samego poczatku tzn jak za mlodych lat zaczal sie masturbowac bo wiadomo ze u mlodych chlopcow to naturalne to moze cos z jego budowie jest nie tak i powien ogladnac to lekarz bo szkoda go...i Ciebie rowniez a jesli mozna spytac ile on ma lat?
Edytowane przez Kinka_17 Czas edycji: 2012-02-27 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Penis zaraz po wytrysku robi się dużo bardziej wrażliwy, więc może to z tego się bierze. Kiedy już do wtrysku dojdzie trzeba zwolnić uścisk i robić to już dużo wolniej i delikatniej...Więc jeśli robisz to intensywnie i mocno, to oczywiście możesz sprawiać mu ból, pogadaj z nim kiedy i jak się to dzieje, i czy problem występuje kiedy jesteś też delikatna. Jeśli ból jest bardzo intensywny to może powinien zgłosić się do lekarza, ale jeśli poprostu jest bardziej wrażliwy po orgazmie a Ty pieścisz go wtedy za mocno to nic nie odbiega od normy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* No chyba, że jest to jakiś niesamowicie duży ból - wtedy dla pewności niech się chłopak wybierze do lekarza.
![]() Edytowane przez Lea_ny Czas edycji: 2012-02-28 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Chciałam odnowić temat. Od około roku mojego TŻa boli penis po stosunku, nie możemy kontynuować, bo z bólu opada tylko musi od razu wyjąć i boli go czasami nawet 2 godziny po stosunku. Czasami nawet w trakcie jak jest za mocno. Kiedy zaczynaliśmy współżyć nie było takiego problemu. Nie ma stulejki, w spermie nie pojawia się krew. Był z tym u urologa, ale nic nie pomógł, powiedział, że to z przeciążenia (?), ale niby jakim cudem. Chodzi na siłownie, bierze tylko białko, ale chodzi już około 3,5 roku i nigdy tak nie było. Lekarz życzył mu powodzenia. Po prostu po tym oboje załamaliśmy ręce.
![]() EDIT Zapomniałam jeszcze dodać, że porównuje ból do uderzenia i nawet lekki dotyk mu przeszkadza. Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 Czas edycji: 2016-09-18 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.