Ból penisa od razu po stosunku - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-26, 21:54   #1
vddj
Raczkowanie

Ból penisa od razu po stosunku

Witam. Mam takie pytanko odnośnie penisa.
Gdy kochamy się z moim chłopakiem, on dojdzie, jest wytrysk i od razu musi skończyć, bo mówi, że go boli. Tak samo, gdy robie mu dobrze ręką. Gdy już wytryśnie sperma muszę od razu puścić penisa, bo aż robi grymasy z bólu. (Następny stosunek możemy odbyć już po 2 minutkach ) Czy to normalne? I czy aż tak mocno to boli, żeby nie mógł przedłużyć trochę seksu? Pytanie kierowane bardziej do facetów, bo wiadomo, że bardziej się znają.
Dziękuję jednak za każdą odpowiedź.
vddj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 10:21   #2
Kinka_17
Raczkowanie

Dot.: Ból penisa od razu po stosunku

W zasadzie faceta boleć nic nie powinno. Wyjątkiem jest taka sytuacja, gdy z główki penisa nie może zsunąć się napletek, co przy pełnym wzwodzie jest konieczne, bo inaczej główka penisa się w nim nie mieści. Próba uwolnienia się żołędzi z za wąskiego napletka podczas wchodzenia do pochwy i w ogóle w trakcie silnego podniecenia może sprawiać facetowi ból.
Kinka_17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 12:48   #3
vddj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kinka_17 Pokaż wiadomość
W zasadzie faceta boleć nic nie powinno. Wyjątkiem jest taka sytuacja, gdy z główki penisa nie może zsunąć się napletek, co przy pełnym wzwodzie jest konieczne, bo inaczej główka penisa się w nim nie mieści. Próba uwolnienia się żołędzi z za wąskiego napletka podczas wchodzenia do pochwy i w ogóle w trakcie silnego podniecenia może sprawiać facetowi ból.
Nie ma problemu z napletkiem. Chodzi mi, że od razu po wytrysku. Czytałam w internecie, że niektórych boli penis po stosunku ale jakoś po 2-3 minutach. A mojego partnera boli od razu po orgazmie a potem po minutce odpoczynku już jest wszystko dobrze.
Stary 2012-02-27, 13:13   #4
Kinka_17
Raczkowanie

A to od jakiego czasu te bóle występują?tydzien,miesiac ,rok?
Stary 2012-02-27, 13:22   #5
vddj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kinka_17 Pokaż wiadomość
A to od jakiego czasu te bóle występują?tydzien,miesiac ,rok?
Nie no on zawsze to ma. Nie wiem czy dobrze mnie rozumiecie..
Dam przykład:
Robię mu dobrze ręką, jest wytrysk i od razu muszę puścić penisa, ponieważ zaczyna sprawiać mu to ból. W sensie..
Jak dziewczyna dochodzi to może 'trwać' w orgazmie. A on wytrysk i koniec.
Stary 2012-02-27, 15:06   #6
Kinka_17
Raczkowanie

kurcze bardzo dziwne to co piszesz no jak ma wytrysk to on juz odlecial i koniec jak dla nie go ale bol a jak go nie trzymiesz to go nie boli? moze za mocno go trzymiesz a jak jest w Tobie to co tez go boli?moze jemu sie poprostu niechce juz dalej i woli powiedziec ze go boli i miec spokoj kurcze no niewiem ale u mnie jest tak ze jak ja dojde pierwsza to ja juz nie mam sily dalej i leze jak kloda a jak on to koniec dalej sie nie kochamy bo on jak kloda lezy hahah,moze zapytam tak a co go dokladnie boli glowka,w srodku ?bo jesli on to ma od samego poczatku tzn jak za mlodych lat zaczal sie masturbowac bo wiadomo ze u mlodych chlopcow to naturalne to moze cos z jego budowie jest nie tak i powien ogladnac to lekarz bo szkoda go...i Ciebie rowniez a jesli mozna spytac ile on ma lat?

Edytowane przez Kinka_17
Czas edycji: 2012-02-27 o 15:15
Stary 2012-02-27, 15:28   #7
milka1696
Raczkowanie

Penis zaraz po wytrysku robi się dużo bardziej wrażliwy, więc może to z tego się bierze. Kiedy już do wtrysku dojdzie trzeba zwolnić uścisk i robić to już dużo wolniej i delikatniej...Więc jeśli robisz to intensywnie i mocno, to oczywiście możesz sprawiać mu ból, pogadaj z nim kiedy i jak się to dzieje, i czy problem występuje kiedy jesteś też delikatna. Jeśli ból jest bardzo intensywny to może powinien zgłosić się do lekarza, ale jeśli poprostu jest bardziej wrażliwy po orgazmie a Ty pieścisz go wtedy za mocno to nic nie odbiega od normy
milka1696 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-28, 10:24   #8
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vddj Pokaż wiadomość
Witam. Mam takie pytanko odnośnie penisa.
Gdy kochamy się z moim chłopakiem, on dojdzie, jest wytrysk i od razu musi skończyć, bo mówi, że go boli. Tak samo, gdy robie mu dobrze ręką. Gdy już wytryśnie sperma muszę od razu puścić penisa, bo aż robi grymasy z bólu. (Następny stosunek możemy odbyć już po 2 minutkach ) Czy to normalne? I czy aż tak mocno to boli, żeby nie mógł przedłużyć trochę seksu? Pytanie kierowane bardziej do facetów, bo wiadomo, że bardziej się znają.
Dziękuję jednak za każdą odpowiedź.
Penis po stosunku staje się znacznie bardziej wrażliwy - i owszem, w takiej sytuacji dotyk może być nieprzyjemny. Nie widzę w tym nic dziwnego.* Jeden facet może kochać się dalej i nic go nie boli, innego będzie drażnił nawet najdelikatniejszy dotyk. U kobiet jest tak samo: jedna po orgazmie może dalej uprawiać seks, a druga zrobi się zbyt wrażliwa i będzie to dla niej dyskomfort.

* No chyba, że jest to jakiś niesamowicie duży ból - wtedy dla pewności niech się chłopak wybierze do lekarza.

Edytowane przez Lea_ny
Czas edycji: 2012-02-28 o 10:26
Lea_ny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-18, 20:36   #9
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Konto usunięte

Chciałam odnowić temat. Od około roku mojego TŻa boli penis po stosunku, nie możemy kontynuować, bo z bólu opada tylko musi od razu wyjąć i boli go czasami nawet 2 godziny po stosunku. Czasami nawet w trakcie jak jest za mocno. Kiedy zaczynaliśmy współżyć nie było takiego problemu. Nie ma stulejki, w spermie nie pojawia się krew. Był z tym u urologa, ale nic nie pomógł, powiedział, że to z przeciążenia (?), ale niby jakim cudem. Chodzi na siłownie, bierze tylko białko, ale chodzi już około 3,5 roku i nigdy tak nie było. Lekarz życzył mu powodzenia. Po prostu po tym oboje załamaliśmy ręce.

EDIT Zapomniałam jeszcze dodać, że porównuje ból do uderzenia i nawet lekki dotyk mu przeszkadza.

Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Czas edycji: 2016-09-18 o 20:40
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości