|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
'wymiana' paznokci? wchodźcie proosze
Hejka dziewczyny
![]() Słuchajcie mam taki problem.. Otóż nie podobają mi się moje paznokcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: 'wymiana' paznokci? wchodźcie proosze
Hmm jesli chodzi o zmiane kształtu pazurka to nie jest to prosta sprawa...
![]() ![]() W kwestii skorek będzie ciut łatwiej - choć wieeelkich rezultatów bym nie oczekiwala ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Heh, dzięki
![]() Ale mam jeszcze kilka pytań... Co to znaczy manicure biologiczny? A poza tym jeśli chodzi o tipsy.. to może bym się na nie zdecydowała, jeśli to faktycznie nie niszczy płytki paznokciowej? Tylko wtedy jakie...żelowe, akrylowe, heh nie znam się ![]() ![]() Dzięki z góry za odpowiedź ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Cześć manicure biologiczny to znaczy że nie wycinasz skórek tylko je odsuwasz patyczkiem.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Manicure biologiczny tym rozni się od tradycyjnego ,że nie uzywamy cązek i innych ostrych narzedzi a jedynie delikatnie odpychamy skorki - ten rodzaj m. jest zdecydowanie bezpieczniejszy i nie powoduje uszkodzenia pazurka
![]() A o tipsach pisane tu było już wielokrotnie - zarówno o roznicach miedzy zelem i akrylem, o braku ich szkodliwosci jak i o uzupelnianiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Cześć! Jeśli skórki są twarde, możesz najpierw posmarować je specjalnym żelem zmiękczającym do skórek, a potem odsunąć patyczkiem. Prawie każda firma która robi lakiery, ma także taki żel w swojej ofercie. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.