|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Rysunki, co w 'zamian'?
hmm, chyba to forum jest najodpowiedniejsze na mój wątek.
Otóż mam problem... Jakiś czas temu poznałam pewnego chłopaka, jest artysta i chciał mnie narysować. Poczatkowo wysłałam mu kilka zdjęc mailem, czułam się trochę niezręcznie bo myślałam, że narysuje mi tylko jeden wybrany rysunek a dostałam aż 9! + antyrame do jednego. Teraz będzie mnie rysował na żywo i nie wiem jak mam się mu odwdzięczyć, chciałabym mu dać coś orginalnego ale z drugiej strony nie wiem czy i co wypada w takiej sytuacji. Coś skromnego, czy wręcz przeciwnie? Dodam, że ma ksywę Misiek, może coś związanego z tym przezwiskiem? Tylko nie pluszak, bo pewnie nie bylabym pierwsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rysunki, co w 'zamian'?
A może on Cię podrywa?
![]() Czy chcesz, aby to był własnoręcznie wykonany prezent (bo pytasz na forum ZTS)? Jeśli nie: może podaruj mu zestaw porządnych ołówków do szkicowania, dobry pędzel (coś z tej działki) z komentarzem, że swoje narzędzia pewnie zużył na malowanie Ciebie, więc na pewno przyda mu się coś nowego. W sklepie "dla artystów" na pewno coś znajdziesz i otrzymasz poradę.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sarenka dobrze radzi. Wybierz się do sklepu dla plastyków i tam wybierz coś dla niego. Jeśli rysował Cię ołówkiem , kup mu zestaw dobrych ołówków, pędzle, zestaw węgli do szkicowania albo szkicownik + jakąś ładną teczkę.
Możliwości w sumie jest dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a jęsli prezent chcesz zrobić sama to mozna pojemnik na te wszystkie ołówki i pędzelki. np. decoupage z motywem 'malarsko-plastycznym'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Opcja z podrywaniem jest bardzo prawdopodobna
![]() A wracając do tematu to rysuje węglem, przynajmniej te moje, myślałam, o skromnym podarunku, mianowicie kupić paczkę węgla, wyjąć go i tak na surowo owinąć czerwoną wstążką. Co do sklepow plastycznych to mam do nich daleko a czasu malo :/ wiec odpada |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
jesli chłopak ma taki talent ze boisz sie dwac mu cos co sama zrobisz to moze daj mu cos kupionego - wlasnie jakies fajne ołowki ( one zawsze sie przydaja
![]() Jesli on daje ci prezenty (rysunki) czyli cos co robi dobrze to moze ty daj mu cos co tez robisz dobrze nie oniecznie zwiazanego ze sztuka - przeciesz nie tylko to sie liczy i podoba - np prawie wszyscy faceci lubia slodkosci jak do ciebie przyjdzie malowac cie mozesz dac mu upieczone przez siebie ciasto w taki sposob tez dasz mu do zrozumienia ze go lubisz a nie bedziesz musiala martwic sie ze nie trafisz w jego gust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.