Nowy tusz z Avonu - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Makijaż - pytania do wizażystki

Notka

Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-01-31, 17:51   #1
szklane_serce
Przyczajenie

GG do szklane_serce
Nowy tusz z Avonu

Hej!Chcialam sie zapytac cze tyn nowy tusz z avony co go reklamuja(nie wiem jak sie nazywa)naprawde tak ladnie podkreca??Bardzo chcialabym miec ten tusz ale mnie wiem czy oplaca sei wydawac kase.Moze ktos wie ile on mniej wiecej kosztuje?Prosze o pomoc!:*:)
szklane_serce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-31, 18:01   #2
ajm_krejzi
Przyczajenie

Dot.: Nowy tusz z Avonu

tez jestem ciekawa czy ten tusz jest taki dobry jak pokazują to reklamy

! ! ! skate is great ! ! !
ajm_krejzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-31, 18:32   #3
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b
Cool Dot.: Nowy tusz z Avonu

Ponoc kiepski Byl juz chyba takiw atek, i przeszkujacie KWC!!!
Stary 2006-01-31, 18:49   #4
Madzia14
Zakorzenienie

GG do Madzia14

Nie no ja po prostu ODRADZAM chyba że masz strrrrraaaaaaaaaasszzznie grube i gęste rzęsy... ja mam umiarkowaną ilość a po tym tuszu było wydłużenie o jakieś 20% może i podręcenie było ale nie o 200 czy ile % tylko nastepne 20 :/ Wygladało to jakbym miała 5 cieniutkich rzęsek... HORRRRRRRRRRRRRRRRRRRROR

studentka technologii chemicznej
Madzia14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-31, 19:49   #5
justa79
Zakorzenienie

GG do justa79

nie przepadam za tuszami z Avonu, miałam ich kilka, ten jest bezsprzecznie najlepszy z nich lekko wydłuża, podkręca i ładnie rozdziela rzęsy, nie sklejając ich. za tę cenę może być.

Klikaj codziennie:
http://www.zmilosciserc.pl/donate.php
http://www.pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl

Nie udzielam indywidualnych porad poza forum!
justa79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-31, 21:02   #6
Różyczka_89
Rozeznanie

Reklamuje go Salma Hayek.Tez slyszalam,ze tusze z Avon-u są kiepskie,natomiast sama nigdy ich nie używałam ,więc nie mogę potwierdzicA ile on kosztuje?pewnie ok 19,90 albo 29.90 zl heh..
Różyczka_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-31, 21:04   #7
mysza89
Zadomowienie

ja mam tusz z avony i dodam ze jest poprostu świetny jak dla mnie kosztował 16 zeta był w promocji ale jest boski nie skleja rzes nie kruszy sie i nie wygląda jak taka "kupka" na rzesach przynajmniej moich
mysza89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-31, 21:08   #8
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Tusz kosztuje 15,90 zl. Jak dla mnie najlepszy tusz z Avonu! Poniewaz juz bylo tu kilka tematow na jego temat napisze tylko krotko, ze ja jestem z niego naprawde zadowlona Pieknie mi wywija rzesy i pogrubia. Nakladam 2 wartswy i jestem Aha-duzy plus za nieobsypywanie sie tego tuszu i utrzymywanie sie pieknie na rzesach przez caly dzien
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-31, 21:11   #9
ewa.nea
Zakorzenienie

Dla mnie jest świetny.
ewa.nea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-01, 12:58   #10
isa666
Zakorzenienie

Kusicie dziewczyny tym tuszem , a ja jestem jakoś sceptycznie nastawiona do tej dziwacznej szczoteczki, którą owy tusz posiada i choć mnie namawiano do jego zakupu, to jednak się powstrzymałam
Niestety mam cienkie i krótkie rzęsy, większość tuszy niestety skleja mi je okropnie Jedynie Stylista sobie radzi z nimi, bo ma tą malutką szczoteczkę i chyba dlatego dokładnie pokrywa rzęsy tuszem, bez sklejania
Stylista the best
Stary 2006-02-01, 14:11   #11
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

isa666 - ta szczoteczka jest normalna jak każda inna szczerze mowiac mimo jej "dziwacznego" kształtu maluje się nią rzesy jak każda inna, ja tam nie widze zadnej roznicy..chociaz w sumie ona nawet lepiej wchodzi na srodek rzes i ładnie je wywija...Ja mam z natury krotkie i proste rzesy, a ten tusz ładnie je wywija i nie kruszy sie. A zeby byly bardziej grube to nakładam jego dwie wartswy. Aha, no i mi rzes nie skleja absolutnie Ja to jestem maniczka tuszy do rzes, przetestowalam juz wieleeeeee i moimi fawarytami są wlasnie ten tusz z Avonu. tusz z Lycra z Astora oraz z Maybelline High Sky Curves
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-01, 16:40   #12
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex
isa666 - ta szczoteczka jest normalna jak każda inna szczerze mowiac mimo jej "dziwacznego" kształtu maluje się nią rzesy jak każda inna, ja tam nie widze zadnej roznicy..chociaz w sumie ona nawet lepiej wchodzi na srodek rzes i ładnie je wywija...Ja mam z natury krotkie i proste rzesy, a ten tusz ładnie je wywija i nie kruszy sie. A zeby byly bardziej grube to nakładam jego dwie wartswy. Aha, no i mi rzes nie skleja absolutnie Ja to jestem maniczka tuszy do rzes, przetestowalam juz wieleeeeee i moimi fawarytami są wlasnie ten tusz z Avonu. tusz z Lycra z Astora oraz z Maybelline High Sky Curves
Mimo wszystko mam pewne obawy, co do tego tuszu Do tej pory używałam wielu tuszy z Avonu i Stylista był niezastąpiony, ale może jak będzie jakaś promocja to kupię ten extremalnie podkręcający W sumie kończy mi się powoli tusz wydłużający...
Stary 2006-02-01, 17:51   #13
JOANNA16
Zakorzenienie

tusz jest ok i nawet nie drogi ja zaplacilam 15zł.mysle ze sie oplaca
JOANNA16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-01, 18:18   #14
mysza336
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Nowy tusz z Avonu

Jak dla mnie bomba Tusz jest stosunkowo niedrogi (15,9zl). Mam cienkie ale dlugie rzesy i jak je juz nim wytuszuje to jest rewelacyjny efekt Rzesy sa pogrubione, nie sklejaja sie i co najwazneijsze swietnie podkrecone Barzdo polecam
mysza336 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-01, 18:22   #15
nicolaaa
Rozeznanie

Ja również posiadam ten tusz, szczerze mówiąc kupiłam go bo koleżanka chciała zebym coś zamówila no i zamówiłam i nie żałuję.
Może nie mam takich krótkich rzęs ale jak dla mnie jesr rewelacyjny, nawet moj chłopak jest zadowolony bo widzi ze moje rzęsy są ładnie rozczesane i podkręcone, i poza tym nie kruszy się. Dla mnie jest OK
Same spróbujcie, w końcu to nie aż taki majątek
nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-01, 18:47   #16
joasia25
Raczkowanie

Ja również go posiadam, miałam wcześniejszą wersję tuszu podkręcającego i bardzo go sobie chwaliłam. Ten również jest ok, choć po 1 użyciu wcale tak nie uważałam, teraz to co innego, choć troszkę bardziej przykładam się do dokładnego malowania, rozczesania rzęs, genaralnie godny polecenia.
joasia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-01, 19:03   #17
isa666
Zakorzenienie

O wy niedobre kusicielki hehe
Coś mi się wydaje, że znowu nie zaoszczędzę kasy w tym miesiącu Ale kończy mi się jeden tusz, więc MUSZĘ sobie kupić jakiś nowy Rozumiecie same hehe
Stary 2006-02-01, 22:06   #18
rachela
Zakorzenienie

Wyłamię się z tych ciągłych zachwytów. Ten tusz to dla mnie śmiech na sali... Szczoteczka sado-maso, ile ja się musiałam z nią namęczyć...
Tusz strasznie sztywnieje i zamiast rzęs mam suche gałązki
Niech żyje Bourjois i Oriflame
A tuszowi Astor Lycra Extend do pięt nie dorasta

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-01, 22:44   #19
CzarnulkaSC
Przyczajenie

Witam Szczerze odradzam Ci ten tusz, jest beznadziejny. Szczoteczka do bani, zamówiłam sobie go w promocji chyba za 15,90zł. Teraz 1 zł za niego bym nie dała. Malujesz rzęsy dolne i po jakich kilku godz. może 2-4 robią Ci się worki pod oczami. Pozdrawiam
CzarnulkaSC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 10:39   #20
justa79
Zakorzenienie

GG do justa79

Cytat:
Napisane przez rachela
Niech żyje Bourjois i Oriflame
a które konkretnie?

Cytat:
Napisane przez CzarnulkaSC
Malujesz rzęsy dolne i po jakich kilku godz. może 2-4 robią Ci się worki pod oczami.
u mnie żadne worki się nie robią może masz zbyt tłusty krem pod oczy?

Klikaj codziennie:
http://www.zmilosciserc.pl/donate.php
http://www.pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl

Nie udzielam indywidualnych porad poza forum!
justa79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 11:31   #21
marianna
Rozeznanie

Jest fatalny. Najgorszy tusz z Avonu jaki miałam. Mam go ponad miesiąc i nie nadaje się do użytku. Na początku jak był świezy to sklejał rzęsy , lało się z nich to badziewie...a teraz dla odmiany kruszy się i robi się całe stado grudek (mimo mytej szczoteczki). ach...a szczoteczka to osobny rozdział, w końcu naumiałam sie obsługiwac ten wynalazek..ale co z tego jak z moich pięknych długich i gestych rzęs robi zmierzwione potargane patyki.
Okropieństwo, zawiodłam sie na całej lini. Pod koniec dnia zaczyna się niemiłosiernie sypać i podrazniać oczy które szczypią niemiłosiernia (mimo, że nie jestem typem wrazliwca).
Nawte ta cena to duzo za duzo jak na takie badziewie.
marianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 13:32   #22
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa79
a które konkretnie?
Justa, mam cienkie, krótkie i proste rzęsy, a najlepiej działa na nie Coup de Theatre Bourjois i podkręcający (stara i nowa wersja) z Oriflame. Aha, i pogrubiający z Yves Rocher (seria Luminelle)

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 13:39   #23
Gonia
Zakorzenienie

Exclamation Dot.: Nowy tusz z Avonu

Tez jestem niezadowolona z tego tuszu . Poprzednia wersja była 100 razy lepsza !!! Chcieli ulepszyć... i co wyszło ? Tragedia!!! Bardzo skleja rzęsy, robi ,,owadzie nóżki", których nienawidzę !!! a wszystko to wina tej fatalnej szczoteczki... i po co to było?
Gonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 14:07   #24
ups_16
Raczkowanie

Ja tez mialam kilka tuszow z avonu i z kazdego jestem niezadowolona.Teraz mialam dwustornny-z jednej byla taka fioletowawa maz z jakimis wlokienkami a z drugiej normalny czarny tusz ktory skleja, nie podwija, ani pogrubia rzes i robi hihih owadzie nozki, zostawia grudki, strasznie sie rozmazuje po pol dnia(to byl efekt "sztucznych rzes":P:P:P)a wczesniej mialam podkrecajacy ktory sie strasznie osypywal na powiekach po czym strasznie szybko zasechl w pojemniczku. teraz za to mam maybelline vollume express curved brush i dopiero jestem zadowolona:P a cena sie nie roznil od pozostalych.

i sorki dla czytajacych za brak polskich znakow ale cos mi sie na kompie popsulo:/
ups_16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 19:22   #25
Kajeczka
Wtajemniczenie

A mi sie podoba.Ukradłam go mamie, bo ona się zachwyca nowościami i chyba sama go zamówię U mnie rzęs jest więcej i są naprawdę podkręcone. Z natury mam długie,ale proste, więc dla mnie ten tusz to fajna sprawa
Kajeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 11:46   #26
ajali
Wtajemniczenie

Jezeli chodzi o ten tusz to nie polecam:/ Moze lekko podkreca i wydluza rzesy, nie przecze, ale zarazem okropnie je skleja. Bez igly sie nie obedzie. Plusa za to daje za wytrzymalosc: naprawde wytrzymuje 12 godzin (testowalam w ekstemalnych warunkach)
Buzki
ajali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 11:54   #27
polinqa
Raczkowanie

jedyne co fajnego ma ten tusz to szczoteczke jest fajna, ostatnio pieknie pomalowalam rzesy, podkrecily sie iw ogole, ale zaraz opadły :P
sam tusz jest gesty, suchy odnosze wrazenie ze juz mi wysycha, a mam go z miesiac nie wiecej.
Nie cierpie tej firmy, tusz na pewno nie daje efektu jak na zdjeciu, ale jak sie czlowiek przylozy to sie da, szczoteczke pewnie bede uzywac z innym tuszek, bo mi sie podoba
a i kolejna warstwa tuszu na wyschnieta poprzednią robi niestety owadzie nózki...
polinqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-02-06, 14:55   #28
Wisnia
Wtajemniczenie

GG do Wisnia

Cytat:
Napisane przez szklane_serce
Hej!Chcialam sie zapytac cze tyn nowy tusz z avony co go reklamuja(nie wiem jak sie nazywa)naprawde tak ladnie podkreca??Bardzo chcialabym miec ten tusz ale mnie wiem czy oplaca sei wydawac kase.Moze ktos wie ile on mniej wiecej kosztuje?Prosze o pomoc!
kupilam go za jakies 10-15 zl - nie pamietam dokladnie.
ale sa lepsze tusze w tej cenie. ta szczoteczka kompletnie nie wiem czemu jest taka nawydziwiana bo nie widze zadnych cudow przy jej uzyciu.

na moj gust zwykly tusz, nie daje super efektow ale tez nie jest bardzo zly jak inne tej firmy.
Wisnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 19:02   #29
Haylee
Zakorzenienie

Też go mam, jest świetny - mam cienkie rzęsy, a w dodatku nie jest ich za duzo... A ten tusz naprawde pogrubia i podkreca, oczywiscie nie daje u mnie takiego efektu jak na reklamie, ale podoba mi się
Stary 2006-02-06, 22:53   #30
anka_bzzz
Wtajemniczenie

siła reklamy mam ten tusz od ponad miesiąca. z początku byłam zadowolona z niego, nawet ta szczoteczka mi nie przeszkadzała, choć za takimi nie przepadam. niestety po miesiącu nie jest już taki "fajny" jak na początku (jak ja nie lubię słowa "fajny", grr). kosztował jak wyżej wspomniano 15,90 na promocji (w przeciwnym wypdku z pewnością bym go nie kupiła , nie mam aż takiego zaufania do AVONu, nie bez podstaw).

Cytat:
ale sa lepsze tusze w tej cenie
Wisnia jakie np? jestem bardzo ciekawa....:P
anka_bzzz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości