![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nowy tusz z Avonu
Hej!Chcialam sie zapytac cze tyn nowy tusz z avony co go reklamuja(nie wiem jak sie nazywa)naprawde tak ladnie podkreca??Bardzo chcialabym miec ten tusz ale mnie wiem czy oplaca sei wydawac kase.Moze ktos wie ile on mniej wiecej kosztuje?Prosze o pomoc!:*:)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nowy tusz z Avonu
tez jestem ciekawa czy ten tusz jest taki dobry jak pokazują to reklamy
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie no ja po prostu ODRADZAM chyba że masz strrrrraaaaaaaaaasszzznie grube i gęste rzęsy... ja mam umiarkowaną ilość a po tym tuszu było wydłużenie o jakieś 20% może i podręcenie było ale nie o 200 czy ile % tylko nastepne 20 :/ Wygladało to jakbym miała 5 cieniutkich rzęsek... HORRRRRRRRRRRRRRRRRRRROR
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nie przepadam za tuszami z Avonu, miałam ich kilka, ten jest bezsprzecznie najlepszy z nich
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Reklamuje go Salma Hayek.Tez slyszalam,ze tusze z Avon-u są kiepskie,natomiast sama nigdy ich nie używałam ,więc nie mogę potwierdzic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ja mam tusz z avony i dodam ze jest poprostu świetny jak dla mnie kosztował 16 zeta był w promocji ale jest boski nie skleja rzes nie kruszy sie i nie wygląda jak taka "kupka" na rzesach przynajmniej moich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tusz kosztuje 15,90 zl. Jak dla mnie najlepszy tusz z Avonu! Poniewaz juz bylo tu kilka tematow na jego temat napisze tylko krotko, ze ja jestem z niego naprawde zadowlona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie jest świetny.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kusicie dziewczyny tym tuszem
![]() ![]() ![]() Niestety mam cienkie i krótkie rzęsy, większość tuszy niestety skleja mi je okropnie ![]() ![]() Stylista the best ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
isa666 - ta szczoteczka jest normalna jak każda inna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
tusz jest ok i nawet nie drogi ja zaplacilam 15zł.mysle ze sie oplaca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]()
Jak dla mnie bomba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ja również posiadam ten tusz, szczerze mówiąc kupiłam go bo koleżanka chciała zebym coś zamówila no i zamówiłam i nie żałuję.
Może nie mam takich krótkich rzęs ale jak dla mnie jesr rewelacyjny, nawet moj chłopak jest zadowolony bo widzi ze moje rzęsy są ładnie rozczesane i podkręcone, i poza tym nie kruszy się. Dla mnie jest OK ![]() Same spróbujcie, w końcu to nie aż taki majątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja również go posiadam, miałam wcześniejszą wersję tuszu podkręcającego i bardzo go sobie chwaliłam. Ten również jest ok, choć po 1 użyciu wcale tak nie uważałam, teraz to co innego, choć troszkę bardziej przykładam się do dokładnego malowania, rozczesania rzęs, genaralnie godny polecenia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
O wy niedobre kusicielki hehe
![]() ![]() ![]() Coś mi się wydaje, że znowu nie zaoszczędzę kasy w tym miesiącu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Wyłamię się z tych ciągłych zachwytów. Ten tusz to dla mnie śmiech na sali... Szczoteczka sado-maso, ile ja się musiałam z nią namęczyć...
![]() Tusz strasznie sztywnieje i zamiast rzęs mam suche gałązki ![]() Niech żyje Bourjois i Oriflame ![]() ![]() ![]() A tuszowi Astor Lycra Extend do pięt nie dorasta ![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Jest fatalny. Najgorszy tusz z Avonu jaki miałam. Mam go ponad miesiąc i nie nadaje się do użytku. Na początku jak był świezy to sklejał rzęsy , lało się z nich to badziewie...a teraz dla odmiany kruszy się i robi się całe stado grudek (mimo mytej szczoteczki). ach...a szczoteczka to osobny rozdział, w końcu naumiałam sie obsługiwac ten wynalazek..ale co z tego jak z moich pięknych długich i gestych rzęs robi zmierzwione potargane patyki.
Okropieństwo, zawiodłam sie na całej lini. Pod koniec dnia zaczyna się niemiłosiernie sypać i podrazniać oczy które szczypią niemiłosiernia (mimo, że nie jestem typem wrazliwca). Nawte ta cena to duzo za duzo jak na takie badziewie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tez jestem niezadowolona z tego tuszu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ja tez mialam kilka tuszow z avonu i z kazdego jestem niezadowolona.Teraz mialam dwustornny-z jednej byla taka fioletowawa maz z jakimis wlokienkami a z drugiej normalny czarny tusz ktory skleja, nie podwija, ani pogrubia rzes i robi hihih owadzie nozki, zostawia grudki, strasznie sie rozmazuje po pol dnia(to byl efekt "sztucznych rzes":P:P:P)a wczesniej mialam podkrecajacy ktory sie strasznie osypywal na powiekach po czym strasznie szybko zasechl w pojemniczku. teraz za to mam maybelline vollume express curved brush i dopiero jestem zadowolona:P a cena sie nie roznil od pozostalych.
i sorki dla czytajacych za brak polskich znakow ale cos mi sie na kompie popsulo:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
A mi sie podoba.Ukradłam go mamie, bo ona się zachwyca nowościami i chyba sama go zamówię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Jezeli chodzi o ten tusz to nie polecam:/ Moze lekko podkreca i wydluza rzesy, nie przecze, ale zarazem okropnie je skleja. Bez igly sie nie obedzie. Plusa za to daje za wytrzymalosc: naprawde wytrzymuje 12 godzin (testowalam w ekstemalnych warunkach)
![]() Buzki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
jedyne co fajnego ma ten tusz to szczoteczke
![]() sam tusz jest gesty, suchy odnosze wrazenie ze juz mi wysycha, a mam go z miesiac nie wiecej. Nie cierpie tej firmy, tusz na pewno nie daje efektu jak na zdjeciu, ale jak sie czlowiek przylozy to sie da, szczoteczke pewnie bede uzywac z innym tuszek, bo mi sie podoba ![]() a i kolejna warstwa tuszu na wyschnieta poprzednią robi niestety owadzie nózki... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale sa lepsze tusze w tej cenie. ta szczoteczka kompletnie nie wiem czemu jest taka nawydziwiana bo nie widze zadnych cudow przy jej uzyciu. na moj gust zwykly tusz, nie daje super efektow ale tez nie jest bardzo zly jak inne tej firmy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Też go mam, jest świetny - mam cienkie rzęsy, a w dodatku nie jest ich za duzo... A ten tusz naprawde pogrubia i podkreca, oczywiscie nie daje u mnie takiego efektu jak na reklamie, ale podoba mi się
![]()
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
siła reklamy
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.