|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sklepy internetowe z kosmetykami
Drogie Wizażanki znacie jakies sprawdzone sklepy internetowe z kosmetykami (tylko prosze nie podajcie allegro) tylko zalezy mi zeby byla mozliwosc platnosci przy odbiorze czekam na linki i pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sklepy internetowe z kosmetykami
hurtownia u radka kosmetyki fryzjerskie zamawialam konkretna firma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklepy internetowe z kosmetykami
Przez długi czas szukałam idealnego sklepu internetowego z kosmetykami naturalnymi, przejrzałam trochę tych sklepów i albo czas oczekiwania na przesyłkę był długi, obsługa fatalna aż w końcu znalazłam naturealne,koleżanka mi go poleciła. Szybka wysyłka (dzień po zamówieniu już była dostarczona), próbki są zestawione do kosmetyków zamawianych, pyszna krówka dołączona do zamówienia, starannie zapakowana przesyłka, dodają też broszury informacyjne 1-2 (wielu sklepach dodawali same broszury w hurtowych ilościach bez próbek). Są otwarci na sugestię klienta
Kosmetyki mają w atrakcyjnych cenach i wiele promocji. Z całego serca mogę polecić ![]() [reklama] Edytowane przez Senses Woman Czas edycji: 2016-09-19 o 07:29 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.