|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Fiołkowo
Hej
![]() Takie tam sobie fotki, zrobione w uroczym zaciszu mojej łazienki ![]() Stąd też w tle plączą się jakieś ręczniki ![]() Do twarzy użyłam: - podkładu: True Match L'Oreal C3, - korektora pod oczy Touche Magique L'Oreal (najjaśniejszy kolor), - pudru sypkiego Luminelle YR zmieszanego z Sephorowym różowym pudrem w pędzlu. Na oku: - brązowa kredka Inglot na górnej powiece - brązowy cień pojedynczy Maybelline, kolor Rich Brown - biały cień z mapki Inglot (seria Matrix) nałożonego pod łuk brwiowy - jasnofioletowa kredka Sephora na dolnej powiece i wewnętrznej górnej - tusz Nivea Lash Revolution w kolorze czarnym - oczywiście tylko na górne rzęsy ![]() Na ustach: - JT Lancome kolor Pamplemousse Pozdrawiam ![]() P.S. Pomarańczowa koszulka została później zakryta fioletowym swetrem ![]() Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2006-04-09 o 16:28 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fiołkowo
Podoba mi sie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
I jeszcze foto użytych kosmetyków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podoba, napewno lepiej komponowałoby się na zdjęciach w fioletowym swetrze...ale jak sobie go wyobrażę
![]() ![]() Zdjęcie oko2 jest fenomenalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ale slicznie wyglądasz
![]() bardzo ciekawie rozwiązanie z kolorkiem na dolnej powiece ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ten podklad L'orala do jakiej cery jest? nadaje sie do takiej mieszanej czy raczej nie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
sliczny kolor wyszedl ladnie podkresla kolor twoich oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Czuczenko, ja mam mieszaną (delikatnie mieszaną, ale jednak
![]() Ten jest delikatnie kryjący, ma dużą gamę kolorów, ogólnie polecam ![]() virka: nie tuszowałam dolnych rzęs wcale, żeby nie przysłaniać fioletowej kredki - jest dość jasna i bałam się, że jak wytuszuję na czarno, to zagłuszy kolor. Dziękuję wszystkim za opinie! Bardzo mi miło, że się podoba ![]() virko, mi.u, czuczenko, Cytrynko - ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
aale śliczna ta kredka fioletowa
![]() ej ta buzka w poprzedniej wypowiedzi to wcale nie miała być taka :P Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-02 o 17:15 Powód: Post po poscie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Śliczna jesteś
![]() Bardzo dziewczęcy typ urody dlatego takie podkreślenie oczu pasuje do Ciebie moim zdaniem.Wygląda to naturalnie,dziewczęco,bez pretensjonalnie. Fajnie Cię zobaczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się pomysl z kreską po wewnętrznej stronie górnej powieki
![]() Ale pewnie gdybym sama spróbowała, to bym sobie oko wydłubała ![]() i śliczny fioletowy kolorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do makijazyku to jest bardzo dziewczęco, pasuje Ci! Ja dałabym tylko zdziebko jakiegoś innego bardzo delikatnego cienia na gorną powiekę, coś w brzoskwiniowego, fioletowego, albo pomarańczowego ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ale fajny makijażyk, chyba takie coś nie wszystkim pasuje, ale Tobie owszem
![]() nommm miło sie patrzy na te zdjątka , bardzo pozytywnie ![]() ślicznie wyglądasz ![]() mam pytanko, jak sprawuje się ten podkład L'oreala?? spływa Ci po jakiś 7-8godz.??? też go mam i uważam że jest prawie OK ![]() a Ty ?? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
ładnie i ciekawie
![]() podłaczam sie pod pytanko odnosnie podkladu: mam cere mieszana i sie wlasnie zastanawiam nad czy moze sobie takiego nie sprawic?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Bardzo wiosenny makijaż - pomimo kontrastu kolorów prezentuje się dobrze. Ciekawe rozwiązanie pod górna linią rzęs
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ciekawy eksperyment
![]() Na tym przykładzie mogę zobaczyć jak to fantazyjny akcent potrafi zmienić zwykły makijaż w niecodzienny ![]() ![]() ![]() o kurcze! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-02 o 17:17 Powód: Post po poscie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Olu, śliczna jesteś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Co Wy wszystkie takie ładne? W kompleksy zaraz wpadnę
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
No ta kreska na dolnej powiece to świetnie wygląda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ha! Wracam z zajęć, a tu tyle odpowiedzi. Dzięki za zainteresowanie
![]() aleksandra999: Olu, postaram się pokazywać jak najczęściej ![]() ![]() Beekeeper: chciałam na górna powiekę dac jakiś ciepły beż, odrobinę brzoskwiniowy może... ale jednak bardziej beżowy. Niestety nie znalazłam nic takiego w kosmetyczce ![]() ![]() ![]() Czuczenko, Rei, Ewuńka: odpowiadam zbiorowo na pytania dotyczące podkładu ![]() ![]() dla zainteresowanych tajemniczą kredką pod górnymi rzęsami ![]() ![]() Poza tym muszę powiedzieć, że dziś po raz pierwszy testowałam tą kredkę Sephory (wymiana! ![]() Zdaje się, że te kredki są dość tanie, więc planuję już zakup kilku innych kolorów ![]() W ogóle kredki to chyba moje ulubione gadżety, więc jeszcze troszkę ich zobaczycie ![]() Aga B, ewa.nea, mona: dziękuję za komplementy ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkie - ależ się ten post wydłużył... Buźka ![]() Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2006-02-02 o 17:03 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzięki Olu za odp.
![]() też lubie ten podkład, z tym że ja mam kolor W3 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Mam mieszane uczucia ... Niby mi się podoba , a zarazem coś mi nie odpowiada. Chyba odcień tego fioletu.
Ty -jak zawsze śliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Bardzo świeżo i dziewczęco wyglądasz w takim makijażu. Kreska pomimo, że jest dość intensywna nie powoduje obciążenia oczu.
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
bardzo mi się podoba zastwosowanie tej fioletowej kredeczki
![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Śliiiczny!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Fajny makijaż, podoba mi sie kolor kredki i to, w jaki sposób ją nałożyłaś
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Oj,podoba mi sie ta kredka.Chyba ją sobie sprawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.