|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Studniówka
Czy uważacie ,że jeśli będę jedyna osoba z klasy ktora nie pojdzie na studniówkę, to bede zalosna? Po prostu nie przepadam za swoja klasa a moje znajome mowia mi zebym sie nie przejmowała i jak nie mam ochoty isc to zebym nie szła... Tylko najgorsze w tym bedą próby ,ktore bedą w trakcie lekcje i bede siedizala sama i troche sie tego boje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Dot.: Studniówka
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a niby czemu miałabyś być żałosna? jeśli nie masz ochoty to nie widzę najmniejszego powodu żebyś szła, nawet jeśli oni będą uważać że jesteś żałosna bo nie poszłaś, to według mnie żałosne będą te osoby które będą tak uważać. no i skąd w ogóle pewność że tylko ty nie chcesz iść?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nie będziesz żałosna i sądzę, że z czasem znajdzie się więcej osób, które nie będą chciały iść. I tak z ciekawości: nauczyciele u Was naprawdę zgadzają się na puszczanie wszystkich uczniów na próby w czasie lekcji? I to w klasie maturalnej? W liceum do którego ja chodziłam by to nie przeszło.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
![]() |
#5 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Swoją drogą też się dziwię, ze jakieś próby odbywają się kosztem zajęć w maturalnej klasie, chyba, że są to próby poloneza na lekcjach WFu.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- U mnie właśnie tak było – część prób odbywała się na lekcjach WF-u (a część poza godzinami lekcyjnymi).
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja na swojej nie byłam, nie żałuję.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Ja też na swojej nie byłam i nie żałuję
![]() U mnie próby były na wf-ie, na zwykłych lekcjach i po lekcjach - z partnerami ![]() ![]() u mnie nie poszło więcej niż 1 osoba... bo panny były tak zaaferowane, że cena skakała od 200zł do 450zł plus oczywiście wymagania względem prób i czego tam jeszcze świta klasowa nie wymyśliła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nie byłam i żyję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Po co masz iść i się męczyć. Nie bądź konformistką.
![]() |
#11 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ja byłam. O którejś tam godzinie zwinęliśmy się z częścią towarzystwa by kontynuować zabawę w klubie bo już wytrzymac nie szło
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Nie warto przejmować się takimi pierdołami, nie chcesz to nie idziesz proste. Mój brat był było nudno, ale nie żałował, a moim zdaniem nie ma powodu do wstydu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hejka !
![]() ![]() ![]() 1.Czy jest sens przejmować się osobami , które za 3 miesiące po tym wydarzeniu Ci nawet "Cześć" nie powiedzą ? 2. Mówi się , że to jedyna taka noc w życiu , ale tak na prawdę dużo fajniejsza może być imprezka z kolegami ze studiów w przyszłość i za dużo mniej pieniędzy i to właśnie może być najlepsza noc w życiu . ![]() 3. Ja będę mieć akurat próby ogłaszane zapewne na stronie internetowej i u mnie w szkole są to 2 dni na większości lekcji , więc mam zamiar w tym czasie zostać w domu i się pouczyć do matury ![]() 4. Teraz studniówki kosztują u mnie np:. za 500 złotych dla osoby , która idzie sama , bez osoby towarzyszącej , więc jeżeli wiesz , że się nie będziesz dobrze bawić to myślę , że lepiej jest wydać tę pieniądze na np:. weekendowy wypad w góry z koleżankami przed maturą i się naprawdę dobrze bawić . ![]() 5. Jest masa osób , które znam , które nie brały udział w studniówce : żyją , mają się dobrze , studiują super kierunki i nie żałują tego , że nie wzięły udziału w studniówce . ![]() Nigdy bym nie poradziła osobie , która nie idzie tylko ze względu na np:. brak partnera , aby nie poszła , bo wiedziałabym , że koniec końców dobrze by się bawiła , ale jeżeli twój powód tak jak mój jest bardziej złożony to uważam , że nie ma sensu iść tylko dlatego , "☠że tak wypada " . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tyle to się nawet na weselu nie płaci ani za talerzyk, ani do koperty.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam, nie wiem w sumie po co. Klasy swojej nie lubiłam z wzajemnością.
Czytałam książkę. ![]() Nie warto, serio. Były u mnie osoby, które nie przyszły i jakoś nikt ich nie wyśmiewał.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Ja nie byłam, jako chyba jedyna z klasy i też nie żałuję. Mimo że koleżanki wywierały naciski a wychowawczyni kazała się tłumaczyć na godzinie wychowawczej z mojej decyzji, to nawet mi głupio nie było. Nawet nie to, że byłam mało towarzyska czy że nie lubiłam się z klasą. Po prostu nie interesowała mnie ta forma imprezy. W sumie nawet nie widziałam zdjęć ale słyszałam że było średnio fajnie. Po zakończeniu roku szkolnego poszłam z klasą na piwo i wystarczy
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Ja też nie byłam. Jakiś czas wcześniej zmarł mój tata i jakoś nie miałam nastroju, żeby się tam udawać a poza tym słyszałam, że nie było czego żałować, bo część towarzystwa mocno się wstawiła i odstawiała różne ekscesy. Poza mną nie poszło jeszcze kilka osób, ale nikt nikogo nie wyśmiewał, wychowawczyni też nie drążyła tego tematu. Nie chcesz, to nie idź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Ja też nie byłam na studniówce z tego samego powodu i nie żałuję, została mi kasa którą musiałabym wydać na sukienkę, fryzjera, makijaż i opłaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Nie byłam na swojej, wszyscy mówili, że będę kiedyś żałować, nigdy nie pożałowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.