|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Prezent dla dziewczynki
Witam szukam ciekawego prezentu dla siostrzenicy nie długo wraca z Anglii a ja mam dylemat nie dawno była komunia nie mogłam być dziewczynka ma 9 lat myślałam o grze Dixit szuka czegoś co szybko się nie znudzi .
![]()
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent dla dziewczynki
Dzięki
![]()
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeśli nadal szukasz fajnego dodatku do tej gry to polecam Cikoszulkę z nadrukiem. Coś praktycznego, według mnie, jest zawsze świetnym pomysłem.
Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2016-07-28 o 13:10 Powód: ukryty link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Karty Dixit to świetne rozwiązanie! To taka gra, która spodoba się wszystkim, bez względu na wiek. Fajne jest też to, że można w nią grać w kilka osób, np. z rodzicami czy koleżankami. Jeśli jednak z tymi kartami nie wypali to ja mogę Ci polecić sklepXXX, w którym znajdziesz sporo zestawów dla dziewczynek. Lego to teraz hit, więc kupując taki podarek z pewnością zostaniesz się ulubioną ciocią
![]() Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2016-09-25 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej,
ja ostatnio kupowałam prezent mojej chrześniaczce. Marzyło jej się, żeby być księżniczką, więc kupiłam jej strój. Była wniebowzięta. Takie rzeczy rozwijają kreatywność i wyobraźnię u dziecka. A skoro mamy taką możliwość, żeby im to ułatwić, to dlaczego z tego nie skorzystać. Wole taki prezent, zamiast jakiegoś elektrycznego gadżetu ![]() Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2016-10-09 o 15:00 Powód: link, reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.