|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szpecaca blizna
mialma operacje na noge :/ na udzie mam blizne zrosla sie ona ladnie ale pozniej mialam robiona biopsje i troche mi nacieli ta blizne :/ i w miejscu naciecia skora jest wciagnieta do srodka lekarz mi powiedzial ze zrobil sie zrost i przyrosla do miesnia:/ kazal mi masowac ale nic nie pomaga
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: szpecaca blizna
wiesz nie wiem jak to wyglada ale powiem ci ze moja siora tez miala operacje na noge i tez ma na udzie blizne niestety niezbyt ladnie zrosnieta ale normalnie z tym chodzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
blizny tez mi jako takao zabardzo nie przeszkadzaja tylko najgorsze jest to ze jak mam wyprostowana noge to mam taki dolek i tak skore wesanna :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej!
Mnie zrobił się tzw "blizniak" po usunięciu pieprzyka. Lekarz kazal mi to zmarowac Liotonem 1000. 2 razy dziennie masowac przez 2 minuty, ale poniewaz jestem len.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
i co nie wstydzisz sie z tym godzic gdzie to masz??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja też miałam operacje nóżki jak byłam mała, też mam jakiś ubutek w ciele ale nie przeszkadza mi on tak bardzo, bo nie jest strasznie widoczny...Najbardziej mnie rażą moje blizny, ale nie mam pieniążków na ich skorygowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.