Mê¿czyzna niesta³y w uczuciach, wybaczyæ, kiedy inaczej nie potrafisz? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2016-09-21, 21:28   #1
Slimsli
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Awksjeouxldbdmcvqh

Mjkawhnfbxcdoznsvbdgl

Edytowane przez Slimsli
Czas edycji: 2016-09-22 o 21:14
Slimsli jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-09-21, 21:34   #2
nyana89
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 758
Dot.: Mê¿czyzna niesta³y w uczuciach, wybaczyæ, kiedy inaczej nie potrafisz?

Cytat:
Napisane przez Slimsli Poka¿ wiadomo¶æ
Rozstali¶my siê cztery dni przed Bo¿ym Narodzeniem. Przez telefon. Cudowny scenariusz, prawda?
W przyp³ywie gniewu, ja i on wygarnêli¶my sobie wszystko. Kolejny raz siê nie zjawi³, bo mia³ "ostry zapierdziel w pracy". Zapewnia³ i obiecywa³, a ja tak cholernie siê nastawi³am. Zadzwoni³ i powiedzia³, ¿e sprawy jak zwykle siê pokomplikowa³y, a ja poczu³am straszne rozgoryczenie, bo to by³ kolejny raz, kiedy gówno wysz³o z naszych (a raczej ju¿ wtedy moich) planów. To by³a bardzo g³o¶na rozmowa. Ja, ¿e od miesi±ca ma jak nie "ostry zapierdziel w pracy", to "ostry zapierdziel w domu", a po tym "ostrym zapierdzielaniu" nie ma ochoty na cokolwiek i nasz zwi±zek wygl±da jakby¶my byli ju¿ ma³¿eñstwem z dwudziestoparoletnim sta¿em, a on, ¿e ma do¶æ mojego wiecznego jêczenia starej, w¶ciek³ej baby przed okresem, brakuje mu ju¿ powietrza i nie chcê d³u¿ej tego ci±gn±æ. Oczywi¶cie wszystko oszczêdzi³am Wam siarczystych wulgaryzmów jakie jeszcze przy tym mia³y miejsce.
Nasz zwi±zek trwa³ nieco ponad rok, a psuæ zaczê³o siê w Listopadzie.
Przedtem by³am w nim cholernie zakochana. Jeszcze nigdy nie czu³am takiej wiêzi i takiego uczucia. By³am nim wrêcz otumaniona. Mimo, ¿e s³ysza³am plotki o tym, jak bardzo niesta³y jest w uczuciach. ¯e jego najd³u¿szy zwi±zek trwa³ cztery miesi±ce, ¿e pomiata³ swoimi dziewczynami. Przeró¿ne historie.
Ale ¿adna z nich nie wydarzy³a siê, podczas naszego zwi±zku. Nigdy nie okaza³ wobec mnie agresji, nigdy mnie nie uderzy³ i nie popchn±³, nawet nie szarpa³. Wszystkie te bzdury, które wokó³ niego kr±¿y³y odp³ynê³y wraz z jego pierwszym, cudownym u¶miechem, który wtedy by³ tylko mój.
Nie by³ osza³amiaj±co przystojny, wyrze¼biony niczym grecki bóg.
By³ uroczy, bystry, dowcipny i do¶æ szczup³y. Taki ch³opiec.
Mia³ specyficzn± urodê, sprawia³ wra¿enie nastolatka (naprawdê mia³ lat 24). Nie wiem czy to mia³o wp³yw na jego powodzenie u p³ci przeciwnej. W koñcu z jakiego¶ powodu kobiety do niego lgnê³y.
Ale dobra, bo siê zapêdzi³am. Zerwali¶my. Rozpad³am siê na kawa³ki. Kiedy ja próbowa³am posklejaæ te czê¶ci i spróbowaæ ¿yæ na nowo, on wiód³ szybkie ¿ycie singla, zahaczaj±c co i raz na jak±¶ pannê, chwal±c siê now± zdobycz± to na Facebooku, to na Instagramie. Ale to by³o wszystko przelotne. Nie tak jak ze mn± i naprawdê nie wmawiam sobie tego! Obserwowa³am ka¿dy jego nowy post, dosta³am jakiej¶ obsesji po naszym rozstaniu, wiêc wiem co mówiê. Wydajê mi siê, ¿e to ja by³am jego najd³u¿sz± dziewczyn±. Zreszt±, on sam mi opowiada³, ¿e jego zwi±zki by³y krótkie, ¿e ju¿ siê wyszumia³ i trafi³ na tê jedyn±. Na mnie. Tak, oczywi¶cie nie okaza³y siê te s³owa do koñca prawd±, bo mnie rzecz jasna rzuci³.
I teraz wyobra¼cie sobie taki cyrk, on puka do moich drzwi, ca³y zap³akany, przeprasza mnie, a ja nie potrafiê siê mu postawiæ, bo moje serce od razu siê ³amie. Uczucie, które towarzyszy³o mi kiedy¶, powraca kolejny raz, ale tym razem ze zdwojon± si³±. I co ja mam na to poradziæ? Rozum mówi jedno, a serce drugie. Zakochujê siê w nim po raz kolejny, nie chcê prze¿ywaæ tego samego jeszcze raz. Mo¿e teraz zale¿y mu naprawdê? Mam ochotê pieprzn±æ w ten jego pysk za to wszystko co przez niego przesz³am, a z drugiej stronê chcê go mocno przytuliæ i ju¿ nigdy wiêcej nie puszczaæ. Mam mêtlik.
Brzmi toksycznie, po prostu. Jak siê kogo¶ szczerze kocha to nie ma siê ochoty 'pieprzn±æ w ten jego pysk', jak równie¿ u¿ywaæ siarczystych wulgaryzmów, których nam oszczêdzi³a¶. Zreszt±, je¿eli ju¿ w rocznym zwi±zku dzia³y siê takie atrakcje to klêkajcie narody.
Stary 2016-09-21, 21:36   #3
januszpolak
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 503

Chcesz wracaæ do kogo¶ kto odzywa³ siê do Ciebie w ten sposób i wzajemnie obrzucali¶cie siê wyzwiskami? To pora¿ka nie mi³o¶æ.
januszpolak jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-09-21, 21:37   #4
Adrianna_8
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 612

Ja bym nie wracala. Z jakichs powodow sie rozstaliscie. Zle sie miedzy wami dzialo, to po co?

I ja bym sie grubo zastanowila, dlaczego teraz nagle po 9 miesiacach chce powrotu. Nie wyszlo mu z inna byc moze albo doskwiera singielstwo .

Wys³ane z mojego HTC Desire 820 przy u¿yciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-09-22, 07:56   #5
thirky
on tired little feet

Wiadomo¶ci: 6 200

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja bym nie wracala. Z jakichs powodow sie rozstaliscie. Zle sie miedzy wami dzialo, to po co?

I ja bym sie grubo zastanowila, dlaczego teraz nagle po 9 miesiacach chce powrotu. Nie wyszlo mu z inna byc moze albo doskwiera singielstwo .

Wys³ane z mojego HTC Desire 820 przy u¿yciu Tapatalka
dok³adnie. Nie daj mu zrobiæ z siebie opcji zapasowej.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-09-22, 08:05   #6
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 10 807

Nie wróci³abym.
Odgrzewany obiad nie smakuje ju¿ tak samo.

Minê³o trochê czasu, nie znalaz³ nikogo na Twoje miejsce a Ty jeste¶ bezpieczn± i wygodn± przystani±. Wie, czego mo¿e siê spodziewaæ po Tobie, wie jaka jeste¶, nie bêdzie zaskoczenia. Dlatego Ciê wybiera. Z wygody.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-09-22, 14:53   #7
kennedy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 401
Dot.: Shkawac

Fuj odgrxewane koltlety.

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”.
kennedy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2016-09-22 15:53:31

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.