|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Regulon
Byłam dziś pierwszy raz u ginekologa i jako środek antykoncepcyjny przepisał mi Regulon. Powiedział, że wyrównają mi się cykle (bo mam okropnie nieregularne), zmiejszą się bóle miesiączkowe i bedą dobrym zabezpieczeniem.
Mam go wziąć pierwszego dnia następnego cyklu, czyli mam jakieś pół miesiąca czasu. Czytałam opinie na temat Regulonu i było tam bardzo niewiele pozytywnych opinii :| Mam mieszane uczucia co do tego środka. Co możecie o nim powiedzieć? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Regulon
witam!!
JA Regulon biorę już prawie rok i jestem z nigo BARDZO zadowolona.. ![]() JEst doskonałym zabezpieczeniem antykoncepcyjnym to po pierwsze, po 2 przy zarzywaniu tych tabletek nie bolą mnie piersi, co było bardzo niemiłe ;/ faktycznie mój cykl stał się bardzo regularny i co do dania wiedziałam kiedy będę miała okres!! Bóle miesiączkowe stały się mniej ucioążliwe chociaż mnie zawsze tydzień przd dostaniem okresu bolą jajniki.. ale wiadomo każda kobieta inaczej reaguje na lek.. Mój chłopak tez jest z niego zadowolony ( ... )uważam, że to dobry wybór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Truskawko dziękuję za szybką odpowiedź
![]() Wiem, że każdy organizm reaguje inaczej ![]() ![]() ![]() Dziękuję Ci raz jeszcze ![]() Czekam jeszcze na opinie ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KWC
|
a ja jestem niezadowolona. Biorę regulon od 14 dni i od 7 mam krwawienie, bardzo męczące. Zmieniłam stediril 30 i widać, że mojemu orgaznizmowi taka zmiana się nie spodobała..
![]() szkoda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
[quote=spray]a ja jestem niezadowolona. Biorę regulon od 14 dni i od 7 mam krwawienie, bardzo męczące. Zmieniłam stediril 30 i widać, że mojemu orgaznizmowi taka zmiana się nie spodobała..
![]() szkoda. Tak jak móiłam każdy organizm reacuje inaczej..są różne tabletki tak samo jak inna jest każda z nas ![]() pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Łuh, czyli znów podział opinii
![]() Mam nadzieję, że mi ten regulon spasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.