|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Modena nails
witam
czy ktos z was miał firmę modena nails. Jak produkty ? i nie mam tutaj na myśli pilników ![]() Zakupiłam baze i top coat do hybrydy, paczka dopiero mi idzie z Pl za granicę , a teraz przymierzam sie do zakupu lakierów hybrydowych, i dopiero teraz zaczelam czytac jakie firmy warto kupowac jakie bazy i top coaty sa dobre,godne polecenia. wiec moze ktos sie znalazl kto uzywal z tej firmy baze do hybrydy i top coat. I jesli kilka słow mozecie tez o firmie reni nails, bo na probe wzielam 3 kolory hybrydy... tez nie mialam jeszcze okazji testowac. Teraz zrobiłam zamówienie na semilac. Jestem poczatkującą kosmetyczką i jak tylko dojda mi rzeczy mam juz chetne kolezanki ![]() jesli im cos zacznie odpadac zalamie sie, bo pozniej ich znajome i inne znajome nie zechca raczej juz korzystac z takich usług ... ![]() bo kto bedzie chcial wydac kase na paznokcie które nie przetrwaja dobrych 2 tygodni albo wakacji na jakie dziewczyny wyjezdzaja, a nikt nie chce miec na wakacjach uszczerbionych paznokci ![]() ( pialam w watku paznokcie hybrydowe ale nikt nie odpisał co do tej firmy ,modena nails oraz reni nails wiec moze tutaj czegos sie dowiem ,piszac ogóelnie na forum paznokcie ) pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Modena nails
Ja mam chyba z 12 kolorów z reni i ładnie się trzymają i odmaczają nie mogę złego słowa powiedzieć. Modena nie znam więc się nie wypowiadam pozdrawiam
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuję ci ![]() dobrze wiedzić ze lakiery sa ok, jesli faktycznie tak bedzie i w moim przypadku, to zamiast droższych będe kupowala te,bo ich cena jest super ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja mam z modeny żele są jak dla mnie ekstra i kolorki fajne!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio zakupiłam u nich matujący top. Nie ma jakiegoś super efektu jak przy matowych żelach, ale jest to ciekawa alternatywa dla błyszczącego topu. W acetonie odmacza sie bez problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Trochę czasu minęło, ale chciałbym napisać, że Modena bardzo się rozwinęła. A produkty jakościowo są świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
z pazurem
|
Jest wątek o modenie. Ten zamykam.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.