|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Odezwać się znów?
Witam. Poznałam mężczyznę na popularnej aplikacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
sissy that walk
|
Dot.: Odezwać się znów?
Gdyby chciał się odezwać, to by się odezwał - widocznie nie chce niestety. Wiadomo, rozczarowanie jest, ale nie pisz do niego więcej, bo potem będziesz się z tym kiepsko czuła. Niektórzy są po prostu burakami do kwadratu i brak im odwagi cywilnej, żeby powiedzieć/napisać "sorry, to jednak nie to", "poznałem kogoś innego" albo "wcale nie szukam kogoś na stałe".
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
ew q przeczytaj moją historię zobaczysz jak faceci potrafią być świetnymi aktorami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nie pisz, że zawrócił Ci w głowie bo po jednym spotkaniu zabrzmi to jak desperacja. Nie pisz do niego, spotkanie do niczego was nie zobowiązało więc "ostatnia" wiadomość jedyne co może wywołać to jego ironiczny uśmiech.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;6590078 6]Nie pisz, że zawrócił Ci w głowie bo po jednym spotkaniu zabrzmi to jak desperacja. Nie pisz do niego, spotkanie do niczego was nie zobowiązało więc "ostatnia" wiadomość jedyne co może wywołać to jego ironiczny uśmiech.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dokladnie... Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Nie odzywaj się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteś "opcją". Zapewne spotyka się już z innymi kobietami, casting trwa, a nóż trafi lepszą. Nie odpisuje - nie jest zaintersowany, nie ma czasu, pisze z 5 innymi kobietami czy też z jedną którą już wybrał. Opcji jest wiele. Na tym polega bezsens internetowych randek, nigdy nie wiadomo kto jakie ma intencje. Zabawa? Desperacja? Samotnosc? Sposob na nudę? Narzędzie dla nimfomanów by miec częsty seks? Sposob na zawieranie przyjazni i ciekawych znajomosci? Poszerzanie grona znajomych z okolicy? Itd itd Ponosisz ryzyko niedogadania się - na własną odpowiedzialność. Moja rada? Nie pisz już do tego faceta, bo on podchodzi do Waszej znajomości bardzo na luzie a Ty już się wkręcasz, najwidoczniej całkiem zbędnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A co miał Ci powiedzieć: 'słuchaj, było kijowo, widzimy się ostatni raz'? Logiczne, że przyaktorzył, żebyś mu jakiejś sceny nie zrobiła. Daj sobie z nim spokój, pod żadnym wypadkiem nie pisz, nie upokarzaj się.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To sie nazywa ghosting. Wygoogluj sobie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.