|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Glodowka-walka z bulimia - herbata- woda
Tak jak w tytule..
Od dzis startuje z glodowka by zgubic kilka kilogramow i przy okazji powalczyc z bulimia. Bulimia zaczela sie u mnie 2 lata temu kiedys codziennie wymiotowalam teraz jiz zadko ale wfoaz gdy czuje sie obzarta ide donwc z glowa w dol. Chce wytrwac na witaminach complex gruoy b , herbacie czerwonej zielone i trawiennej oraz wodzie. Mam u chlopaka studniowke 23 -02 chcialabym wygladac ladnie w sukience a nie ze jak usiade to bd widac mi brzuch. Glodowki mialam w szpitali potem zadne jojo nie prYchodzilo. Skoro jest to forum odchudzania w krzywym zwierciadle nie powinny ujawnic sie tu teksty typu igarnij sie. Itp. Szukam osoby ktora pojdzie ze mna w parze z tym albo wesprze lub powie jak wytrwac .. Moim najwiekszym probpemem chyba jest chec "mumlania" czegos.. i dlatego jem 170cm 60 kg. Cel 50. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Glodowka-walka z bulimia - herbata- woda
to, ze w nazwie jest 'krzywe zwierciadło oznacza, że mamy zakrzywione podejscie i obraz do odchudzania, jedzenia i samych siebie i chcemy do zmienić. Nie wydaje mi się, aby celem forum było propagowanie głodówek itd...
poza tym, skoro już dwa lata zmagasz sie z bulimią, to powinnaś miec jako takie pojęcie o zaburzeniach odżywania i wiedzieć, że napady bulimiczne pojawiają się m.in. także wtedy, gdy organizm jest wyglodzony, nie dostawał odpowiednich ilości jedzenia. I szczerze wątpię, że któraś z dziewczyn przyłączy się do twojego 'genialnego' planu walki z bulimią... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
rób jak uważasz. w końcu to twoje ciało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Niepotrzebnie ustalasz sobie cel w postaci głodówki - wytrwasz co najwyżej trzy dni, po czym rzucisz się na jedzenie i zwymiotujesz. Nie mówiąc już o tym, że stosując głodówki automatycznie spowalniasz metabolizm. Załóż sobie realny cel - mozesz schudnac 1,5 kg- 2 kg stosując dietę 800 kcal. chodź przy tym na siłownię. Biegaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
terapeuta
|
Dziewczyny nie szalejcie na punkcie wagi. Zaakceptujcie swoje ciało.
bulimia Gdańsk xxx to coś dla was.
Życie jest piękne, cieszmy się z niego. blog o tym i tamtym Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-11-10 o 15:32 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.