|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaki bukiet do tej sukni i tej sali? Pomozcie...
Pomozcie mi prosze jaki kolor pasowalby do tej sukni, koloru jasny zloty z koronka koloru kosci sloniowej? Sala jest z ciemnego drewna z niebieskimi krzeslami. Podobaja mi sie ciemno czerwone lilie, czy jako dodatek do bukietu pasowalyby? A jak rozjasnic sale?
Dziekuje z gory za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki bukiet do tej sukni i tej sali? Pomozcie...
Mi sie wydaje ze pasowalby ten bukiecik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]()
Powyższy bukiecik na pewno by pasował, ja jednak postawiłabym na większy kontrast bukietu i sukienki
![]() Nesca w wątku bukiety ślubne jest naprawdę wiele tych pięknych. Poszperaj tam, a na pewno znajdziesz coś dla siebie, chociaż wiem że wybór nie jest łatwy (sama mam taki sam dylemat ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja miałam sukienke w takiej kolorystyce i tez chciałam bukiet z bordowych kalii, jedna bordo nie było na giełdzi - i dobrze
![]() Tu 2 zdjecia: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...&postid=518792 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...&postid=517790 a więcej w Juz Po w Relacji Ślubnej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Cześc wszystkim!!! ja mam takie pytanko ,licze na waszą pomoc. Jaki kształ bukietu , jakie kwiaty i jaki kolor kwiatów , pasuje do sukni koloru ecru . Bo tego jest taki wybór ,że nie mogę się zdecydować. Salę ubieramy w kolorze bordo i kremowym .
Proszę o wasze rady i pomoc POZDRAWIAM GORĄCO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.