|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś się orientuje ?
Hej.
Wiem, że piszę nie w tej kategorii co trzeba, ale chciałabym uzyskać jak najszybciej odpowiedź a w tej kategorii ponoć jest najwięcej użytkowników. Chciałabym zapytać, czy któraś / ktoś z was miał doświadczenie w pracy w DPD ? Ale nie na stanowisku kuriera, a w biurze, przy wprowadzaniu danych. Niedługo zaczynam pracę na takim stanowisku, jednak nie wiem co będę dokładnie w niej robić. Powiedziano mi tylko tyle, że w biurze będę zajmować się wpisywaniem danych do programu z listów przewozowych i umów. Praca w godzinach wieczornych. Na pewno dowiem się więcej informacji za tydzień, gdy zacznę, ale to jeszcze kupa czasu i wolałabym wiedzieć, na czym dokłądnie będzie polegać moja praca. Na rozmowie kwalifikacyjnej Pani powiedziała mi to bardzo ogólnie i pobieżnie. Czy ktoś orientuje się na czym będą polegać moje obowiązki ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ktoś się orientuje ?
Cytat:
Zakres obowiązków masz w umowie, spróbuj ją przeczytać. Ja na ogół raczej pytam, co DOKŁADNIE będzie wchodziło w zakres moich obowiązków i sprawdzam, czy to, co słyszę pokrywa się z zapisem w umowie.
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Kurierzy jak odbieraja paczki to do kazdej maja list przewozowy papierowy. Taki list trzeba przepisac do kompa..z nr przesylki, wszystkimi danymi, adresami, zawartoscia, parametrami itd. Praca w godzinach wieczornych bo zazwyczaj wtedy dopiero kurierzy wracaja na baze
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
w soboty tez pracujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.