|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() dzieki Wam chudnę :)
Czesc dziewczyny!
Od jakiegos czasu wpadam tutaj codziennie, ale dopiero dzis postanowilam udzielic sie w jakis sposob na tym forum. Chcialabym podziekowac Wam bardzo serdecznie za to, ze jestescie tutaj, sprawiacie, ze forum zyje i wpieracie sie wzajemnie, dzieki czemu ja rowniez postanowilam przylaczyc sie do Was. W moim przypadku wyglada to tak, ze w ciagu 2 lat przytylam 20 kg i chyba z 20 razy probowalam odchudzac sie. Kiedys bralam udzial w lokalnych wyborach miss z sukcesami, dostawalam propozycje wspolpracy od agencji modelek i fotografow, zapraszano mnie do udzialu w ostatnim etapie eliminacji do wyborow Miss Polonia, a dzis to jednie moglabym pozowac do zdjec, ktore mialyby byc przestroga dla dziewczyn, ktore opychaja sie slodyczami. Naprawde nie przesadzam! W ciagu 2 lat zrobilam z siebie kluske! Mam zatluszczone cialo, okropnie tlusty brzuch, buzie jak pulpecik i od tego wszystkiego nie chcialo mi sie nawet wstawac z lozka. Za kazdym razem kiedy spotkalam kogos kto nie widzial mnie jakis czas wysluchiwalam komentarzy na temat mojego nowego wygladu. Prawda jest taka, ze wiele zlych rzeczy wydarzylo sie w moim zyciu w ciagu 3 ostatnich lat i to jak teraz wygladam jest konsekwencja tego wszystkiego. Dzis jednak sytuacja wyglada o niebo lepiej tylko ten tluszcz i kilogramy zostaly. Decyzja o kolejnej probie odchudzenia sie zapadla po przeplakanej nocy czego powodem bylo cos co powiedzial o mnie przyjaciel mojego chlopaka. Facet ten zna mnie tylko z rozmow na skype, wiec powiedzial to w formie zartow, bo nie wie jak wygladam, ale tak mnie to zabolalo (przy okazji uznalam, ze troche w tym racji), ze postanowilam odchudzac sie. Moj chlopak nazywa mnie przekornie "malenstwem", bo uznal, ze przy moim wzroscie (1,8 m jest to zabawne). Jego przyjaciel wiedzial tylko tyle jaki mam wzrost i w przyplywie dobrego humoru powiedzial: "malenstwo? 180 cm i 100 kg wagi, a on nazywa ja malenstwem!" Wszystkie informacje znalazlam na tym forum. Opracowalam plan i zaczelam walke z kilogramami. W ciagu 3 tygodni schudlam 3 kg, zwalczylam wzdecia, czuje sie duuuzo lepiej (wczesniej ciagle bylo mi niedobrze - niektorzy podejrzewali ciaze ![]() Od dnia kiedy znalazlam to forum wiele zmienilo sie w moim zyciu i za to chcialam Wam bardzo serdecznie podziekowac! Iwona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dzieki Wam chudnę :)
Zyczę wytrwałości i sukcesu w odchudzaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki serdeczne
![]() Wierzę, że uda się... tym bardziej, że dziś złapałam się na tym, że ciągnie mnie do ćwiczeń i nie chce mi sie jeść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
trzymaj sie! i nie poddawaj! bedzie dobrze
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
To forum robi naprawde dużo dobrego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jak ktoś Ciebie wspiera to lepiej sie odchudza. W zeszlym roku odchudzalam sie razem z kumpela jak ja mialam ochote na cos slodkkiego ona kategorycznie mi tego odamawiala i jak ona tez miala ochote ja jej mowilam jak tyle wytrwalysmy wytrwamy jeszcze dluzej. Efekt byl taki ze udalo nam sie schudnac ... niestety przyszla zima i kg rozwniez ale od jakiegos czasu wspolnie cwiczymy. Mnie mobolizuje ze ona idzie na cwiczenia i ja ze ja tez sie nie poddaje. Z kims zawsze lawiej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no to gratuluje i zycze wytrwalosci,bo to jest nawjazniesze.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Iwonko,
tak trzymaj! Właśnie podjęłaś bardzo dobrą decyzję i jeśli tylko będziesz wytrwała - efekty na pewno przyjdą. Życzę Ci powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
bardzo miłe to co napisałaś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
nimfa 83 ja też Ci życze dużo powodzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje z calego serduszka
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Myśle, że każda z nas ma w pewnym stopniu podobne problemy i dlatego możemy się dogadać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ej. Coś nas łączy nimfo ^^
Ja waże 79 kilo przy wzroście 175 i też chce, zeby moja waga wskazywała 65 kg. Btw. Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że dobrze Ci idzie. Chętnie doradzimy, co i jak, pytaj, jeśli masz jakieś wątpliwości albo po prostu pomysły dietowo-fitnesowe ![]() W kwestii herbatek "slim coś tam" - zobacz na opakowaniu, czy zawierają senes i/lub kruszynę. Jeśli tak - odstaw. Te zioła działają przeczyszczająco i stosowanie ich przez dłuższy czas może powodować przyzwyczajanie organizmu. Efekt odchudzenia zależy od diety i treningu, a nie od magicznych herbatek odchudzających, szkoda na nie pieniędzy, no i ryzykowne to jednak. A niejedzenie (ograniczone posiłki lub długie przerwy między nimi, albo też np. 2 posiłki dziennie zamiast 5-6) to najprostszy sposób na efekt odwrotny od zamierzonego - trwale i zdrowo schudnąć się tak nie da ![]() Piszę na wszelki wypadek, bo mówisz, że nie chce Ci się jeść - powinno się jeść niewielkie posiłki, ale często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Cześć Iwonka !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.