|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
| Pokaż wyniki sondy: Która biżuteria ma wygrać? | |||
| pierwsze foto |
|
9 | 15,25% |
| drugie foto |
|
9 | 15,25% |
| trzecie foto |
|
4 | 6,78% |
| czwarte foto |
|
3 | 5,08% |
| piate foto |
|
5 | 8,47% |
| szóste foto |
|
3 | 5,08% |
| siódme foto |
|
26 | 44,07% |
| Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
PROSZE NIE PISAĆ W TYM WĄTKU!!!
Witam Głosujemy tydzień, czyli do 18.04tematem konkursu był: Skarby Kleopatry prosze o głosowanie na prace najlepiej oddające temat i starannie wykonane ![]() kolejne zdjęcie, dziękuje za zainteresowanie ![]() i dwie uwagi, prosiłam, aby fotki mieściły się na wizaż, gdy znowu dostane fotki, ktore beda wymagały zmniejszania nie beda brały udziału, na prawde szybciej idzie, gdy wszysytki sie mieszcza ![]() pozdrawiam ![]() numery fotek, żeby nie było niejasności: 1 2 3 4 5 6 7 Od moderatora: Połączyłam dwa posty,bo być może drugi nie był zauważalny Numery prac odpowiadają kolejności ich zamieszczenia
Edytowane przez nikki999 Czas edycji: 2007-04-14 o 14:31 Powód: dodanie nowych zdjęć |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Konkurs 5 Edycja!
podnosze, najlepiej jakby wątek zawisnął na górze
![]() dziękuje
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecia miały byc bez logo i podpisów chyba
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
NIE UMIESZ CZYTAĆ?
a po drugie tam nic nie widac...
|
|
|
#5 |
|
Joanna d'Moder
|
oj przecież nic się nie stało,że Justin tu napisała.W sumie niczemu to nie przeszkadza.A co do logo,to widać.Wiem czyja to praca
.Z tym,że nie ma w tym konkursie nagród,więc nikomu nic to nie powinno sugerować.Oceniamy prace,a nie autora
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
no nic sie nie stało, nic sie nie stało, ale napisane jest i nie rozumiem dlaczego inni umieja sie dostopsowac a inni nie
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
można wiedzieć, skąd ta grzeczność? Ja nie ejstem opryskliwa.
Nie widać, ale chyba wszyscy wiemy, czyja to praca, bo na forum osoba ta umieszczała już zdjęcie ze swoim logo, to logiczne Nikki, masz prawo nie darzyć mnie sympatią, ale chociaz udawaj, proszę. EDIT: miałam problemy z internetem, moja wiadomość za późno doszła, dziekuję za odzew Joasiu |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
co ? ja tam nie widze inc niegrzecznego, wrecz przeciwnie do twojego zachowania lekcewarzacego moja prośbę
po raz kolejny. to, że mnie to zdenerwowało nie znaczy, że nie darze cie sympatia, nie znam cie. i nie zamierzam niczego udawać. jak juz Asia napisała, nieważne czyja praca, tylko jak jest wykonana. tyle ode mnie.
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się, czy koś nie będzie miał wątpliwości, które zdjęcie ma który numer. Nowe wizazanki chcące zagłosować mogą nie wiedzieć, w jakiej kolejności załączają sie zdjęcia na tym forum. (Np. czy od lewej do prawej, czy z góry na dół). Możnaby wklejać fotki w treści z numerem, albo napisać numery w rogu zdjęć.
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra..to ja mam propozycję...zdyskwalifik ujmy ta pracę... i będzie po problemie.....
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
eklerka, ale w drugim poscie przeciez jest wyraznie napisane ktora fotka ma ktory numer...
monika nie ma takiej potrzeby ![]() ktos nie widzi zabawy tylko samą rywalizacje nie moja wina i nie ma tu zadnych aluzji czy coś w tym stylu, żeby nie było nieporozumień swoja droga, jak wam nie zamknac watku to nigdy nie posluchacie... EDIT: jednak nie ma, bo sie skasowało przy łączeniu...
|
|
|
#12 |
|
Joanna d'Moder
|
nie da się zamknąć watku,bo sonda automatycznie zostanie zamknięta.
To ja może napiszę,że kolejność wklejania zdjęć jest następująca: numer 1- pierwszy rząd,pierwsze zdjęcie po lewej numer 2- pierwszy rząd,drugie zdjęcie od lewej lub jak kto woli środkowe numer 3-pierwszy rząd,trzecie zdjęcie licząc od lewej strony lub jak kto woli pierwsze zdjęcie po prawej numer 4-drugi rząd,pierwsze zdjęcie po lewej numer 5-drugi rząd,drugie zdjęcie licząc i od prawej i od lewej ![]() numer 6-drugi rząd,trzecie zdjęcie licząc od lewej strony lub pierwsze licząc od prawej numer 7-trzeci rząd[/COLOR] |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aleś łopatologicznie wytłumaczyła ![]() myślałam, że moja instrukcja jest jasna ![]()
|
|
|
|
#14 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno !
![]()
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
A ja napiszę w tym wątku. Chciałabym, aby jednak była taka możliwość pisania w wątku z sondą, bo wtedy 'żywsze' byłyby te konkursy, a tak, to każdy zapomina
![]() GRATULUJĘ zwycięstwa! Ampara, to Twój naszyjnik?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, głosowałam i chciałabym się dowiedzieć kto wygrał
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja
![]() Najlepiej ujęta tematyka. Gratulacje
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
wygrała Ampara, gratuluje i czekam na nowy temat
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

Głosujemy tydzień, czyli do 18.04

jestem również