|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
seans dietetyczny
Etap I :
Dieta trwa 5 dni możesz stracić do 5 kg, 1dn.- 1 kg jabłek 2dn.- 1 kg ziemniaków ugotowanych w mundurkach 3dn.- 2-wie torebki ryżu ugotowanego na sypko 4dn.- 1 l. kefiru 5dn.- 1l. soku z czarnych porzeczek Etap II : 2 dni przerwy Etap III : Dieta ryżowa znalazlam to gdzies na internecie, co o tym myslicie??? wydaje sie skuteczna no i nie az tak bardzo rygorystyczna jak monodieta ktora chcialam zaczac od jutra. chyba sie na nia skusze, ktos sie przylancza???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: seans dietetyczny
myśle, że zdrowe to to nie jest.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh...jak ja to widzę to nawet nie czytam do końca.
No co zdrowego czy rozsądnego może z takiej diety wyjść? Tylko jojo, nic więcej.
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
czemu odrazu jojo?!?! mi to sie wydaje ze jesli ktos potrfi wytrwac na takiej diecie- przestrzegajac jej, a pozniej miec silna wole i nie opychac sie jedzeniem tylko jesc zdrowo i madrze to jojo nie wystapi.. no ale moze to tylko mi sie tak wydaje.. byc moze dieta nie nalezy do najzdrowszych ale przez tydzien raczej nic mi sie nie zdarzy
przeciez to nie jest metoda jedzenia na cale zycie!!
Edytowane przez lolili Czas edycji: 2007-03-11 o 14:45 Powód: okropne blendy ortograf!!! :):) |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
![]() odradzam
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
czy dobrze zrozumiałam, że podczas tej diety pierwszego dnia trzeba zjeść 1kg jabłek, a drugiego- 1 kg kartofli?
z jabłkami bym sobie poradziła, ale z kartoflami to bym rady nie dała... poza tym, nie wydaje mi się, żeby była skuteczna... ale to w końcu Twoja sprawa... ja wyrażam tylko swoje zdanie...
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

chyba sie na nia skusze, ktos sie przylancza???

MIŁEGO DNIA