|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
kartki wielkanocne
jako ze nie obchodze walentynek zaczelam produkcje kartek wielkanocnych, popełniłam dwie
![]() kolejne dorzucę jak tylko zrobię |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kartki wielkanocne
Nie toleruję raczej szbalonów do malowania i lubię kartki na papierze wizytówkowym oraz pasmanteryjne ale te też są anwet fajne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
he he fajne, fajne, kolejna technika 'inna' niż wszystkie
![]()
Mówią że, kiedy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... połowy swojej własnej duszy... połowy samego siebie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Justin nie wiem czy wiesz ale to jest papier wizytówkowy...a kwiatek zostal zrobiony przeze mnie ręcznie
dorzucam kolejne dwie, teraz zastanawiam sie nad tekstem do nich ![]() i skusilam sie na jedną walentynkę Edytowane przez krufka80 Czas edycji: 2006-02-11 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
fajna ta karteczka walentynkowa
![]()
Mówią że, kiedy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... połowy swojej własnej duszy... połowy samego siebie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
wzorki zrobilam farbkami witrazowymi
![]() i na zakonczenie dorobilam karteczke do prezentu walentynkowego (nie mam do czego jej dołączyć bo z mężem nie obchodzimy walentynek) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
pardzo ładna
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
no to jeszcze dwie dorobiłam, zającową i kwiatkową może na jakieś imieniny. teraz się już tylko nad napisami będę zastanawiała.
potoczanka nie miałam na myśli że prezentów nie dajemy tylko oboje nie uznajemy tego święta, jest dla nas komercyjne i je po prostu olewamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
acha, rozumiem
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.