|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
martwiesie o partnera
witajcie mam problem wstydze sie zapytac mojego partnera w prost co mu jest moewy sie spotkałysciez takim czyms podczacdochodzenia mojego partnera do wytrusku widze po nim ze sprawia mu to bol nawet gdy obciagam jego napletek on ma oczy w łzach i go to boli nei weim czy robie cos nie tak czy to on ma poprostu problen ze soba a jak wy myslicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: martwiesie o partnera
Jakby Go bolało to by chyba tego nie robił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
To jest podobniez dla facetow barzo delikatny temat wiec nie wiem czy ta rozmowa bedzie latwa,no ale innego wyjscia nie ma chyba jezeli wydaje ci sie ze cos jest nie tak,a moze podsun mu jakis artykul,ksiazke albo link do forum gdzie ktos mu poradzi.on poczuje sie anonimowy i moze dowie sie co ma robic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Zapytaj najlepiej, bo faktycznie może niepotrzebnie się niepokoisz, a może czegoś Ci nie powiedział i próbuje być "twardy"- chociaż w tę drugą wersję wątpię...
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może to stulejka albo wędzidełko?? Tu masz linki o tych schorzeniach : http://stulejka.w.interia.pl/
i tu: http://www.stulejka.com/
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
jesli mu napletek ciezko schodzi (albo w ogole nie chce) i naciska na zoladz - czyli glowke penisa - tzn ze stulejka.
jesli schodzi jako tako, ale jesli pociaga za soba żołądz - tzn ze wedzidelko (cos takiego jak masz pod jezykiem) za krotkie. Niektore przypadki po pewnym czasie same przechodza z innymi zas trzeba sie udac do urologa - ale najpierw po skierowanie do lekaza ogólnego. I nie ma co sie wstydzic, posuneliscie sie do takich zabaw, a wstydzisz sie go zapytac dlaczego roni lzy ?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko to jest dokładnie opisane w podanych przeze mnie linkach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Omg twoj post mnie zabił ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja to rozumiem tak, jesli sie ma faceta i sie z nim sypia to zna sie chyba na tyle, ze rozmowa nie powinna stanowic jakiegos wiekszego problemu. Moim zdaniem powinnas go zapytac czy wszystko w porzadku, czy moze chce Ci o czyms powiedziec tylko nie wie ja. Faceci i moze sa wrazliwi na niektore sprawy ale bez przesady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Delikatnie wybadaj sprawe...powiedz mu o swoich odczuciach, moze nie ma na tyle odwagi żeby sie odezwać. Nic nie pomoze tylko szczera rozmowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
![]()
Mała dygresja do autorki wątku: Na przyszłość bardzo Cię, prosze, staraj się o estetykę swojej wypowiedzi. Naprawde ciężko przebrnąć przez zdania napisane bez ładu i składu a dodatkowo "urozmaicone" licznymi literówkami itp. itd. Nie chcę być uznana za czepliwą (i to z samego rana w sobotę
![]() ![]() A co do Twojego problemu - myślę, że wspólna rozmowa z partnerem to podstawa dogadania sie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.