martwiesie o partnera - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-02-15, 22:23   #1
covera
Raczkowanie

martwiesie o partnera

witajcie mam problem wstydze sie zapytac mojego partnera w prost co mu jest moewy sie spotkałysciez takim czyms podczacdochodzenia mojego partnera do wytrusku widze po nim ze sprawia mu to bol nawet gdy obciagam jego napletek on ma oczy w łzach i go to boli nei weim czy robie cos nie tak czy to on ma poprostu problen ze soba a jak wy myslicie
covera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-15, 23:27   #2
wredne_slonko
Rozeznanie

Dot.: martwiesie o partnera

Jakby Go bolało to by chyba tego nie robił a jeśli faktycznie boli, a robi to może jest masochistą? Albo jest tak wspaniałomyślny, że dla ciebie wszystko przecierpi wtedy powinien się udać do lekarza, bo może jest na coś chory najlepiej będzie jeśli z nim porozmawiasz. Może wcale nie boli? Mój TŻ ma łzy w oczach jak ziewa, ale do głowy mi nie przyszło, że to mu ból sprawia

Asia Surowiecka

Maciek Marczak
wredne_slonko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-15, 23:54   #3
wiatr86
Rozeznanie

To jest podobniez dla facetow barzo delikatny temat wiec nie wiem czy ta rozmowa bedzie latwa,no ale innego wyjscia nie ma chyba jezeli wydaje ci sie ze cos jest nie tak,a moze podsun mu jakis artykul,ksiazke albo link do forum gdzie ktos mu poradzi.on poczuje sie anonimowy i moze dowie sie co ma robic.
wiatr86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-16, 00:04   #4
noemi_kh
Rozeznanie

Zapytaj najlepiej, bo faktycznie może niepotrzebnie się niepokoisz, a może czegoś Ci nie powiedział i próbuje być "twardy"- chociaż w tę drugą wersję wątpię...
Pozdrawiam!
noemi_kh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-16, 00:31   #5
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Może to stulejka albo wędzidełko?? Tu masz linki o tych schorzeniach : http://stulejka.w.interia.pl/
i tu: http://www.stulejka.com/

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-16, 17:55   #6
facet_na_pustyni
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

jesli mu napletek ciezko schodzi (albo w ogole nie chce) i naciska na zoladz - czyli glowke penisa - tzn ze stulejka.
jesli schodzi jako tako, ale jesli pociaga za soba żołądz - tzn ze wedzidelko (cos takiego jak masz pod jezykiem) za krotkie. Niektore przypadki po pewnym czasie same przechodza z innymi zas trzeba sie udac do urologa - ale najpierw po skierowanie do lekaza ogólnego.
I nie ma co sie wstydzic, posuneliscie sie do takich zabaw, a wstydzisz sie go zapytac dlaczego roni lzy ?!
facet_na_pustyni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-16, 18:18   #7
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
Napisane przez facet_na_pustyni
jesli mu napletek ciezko schodzi (albo w ogole nie chce) i naciska na zoladz - czyli glowke penisa - tzn ze stulejka.
jesli schodzi jako tako, ale jesli pociaga za soba żołądz - tzn ze wedzidelko (cos takiego jak masz pod jezykiem) za krotkie. Niektore przypadki po pewnym czasie same przechodza z innymi zas trzeba sie udac do urologa - ale najpierw po skierowanie do lekaza ogólnego.
I nie ma co sie wstydzic, posuneliscie sie do takich zabaw, a wstydzisz sie go zapytac dlaczego roni lzy ?!

Wszystko to jest dokładnie opisane w podanych przeze mnie linkach

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-16, 19:22   #8
StigmatA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wredne_slonko
Jakby Go bolało to by chyba tego nie robił a jeśli faktycznie boli, a robi to może jest masochistą? Albo jest tak wspaniałomyślny, że dla ciebie wszystko przecierpi wtedy powinien się udać do lekarza, bo może jest na coś chory najlepiej będzie jeśli z nim porozmawiasz. Może wcale nie boli? Mój TŻ ma łzy w oczach jak ziewa, ale do głowy mi nie przyszło, że to mu ból sprawia

Omg twoj post mnie zabił

Łona
StigmatA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-16, 21:19   #9
istotka
Raczkowanie

GG do istotka

Ja to rozumiem tak, jesli sie ma faceta i sie z nim sypia to zna sie chyba na tyle, ze rozmowa nie powinna stanowic jakiegos wiekszego problemu. Moim zdaniem powinnas go zapytac czy wszystko w porzadku, czy moze chce Ci o czyms powiedziec tylko nie wie ja. Faceci i moze sa wrazliwi na niektore sprawy ale bez przesady.
istotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-16, 22:27   #10
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes

Cytat:
Napisane przez istotka
Ja to rozumiem tak, jesli sie ma faceta i sie z nim sypia to zna sie chyba na tyle, ze rozmowa nie powinna stanowic jakiegos wiekszego problemu. Moim zdaniem powinnas go zapytac czy wszystko w porzadku, czy moze chce Ci o czyms powiedziec tylko nie wie ja. Faceci i moze sa wrazliwi na niektore sprawy ale bez przesady.
zgadzam sie, sypiac z kims i nie meic odwagi pogadac dziwne
Ag_nes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-16, 22:48   #11
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez istotka
Moim zdaniem powinnas go zapytac czy wszystko w porzadku, czy moze chce Ci o czyms powiedziec tylko nie wie ja. Faceci i moze sa wrazliwi na niektore sprawy ale bez przesady.
A moim zdaniem to powinno sie facetow pytac wprost.. a nie naokoło.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-17, 21:01   #12
ciapuszka
Raczkowanie

Delikatnie wybadaj sprawe...powiedz mu o swoich odczuciach, moze nie ma na tyle odwagi żeby sie odezwać. Nic nie pomoze tylko szczera rozmowa
ciapuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-18, 08:33   #13
Agniesia18
Zadomowienie

GG do Agniesia18
Smile Dot.: martwiesie o partnera

Mała dygresja do autorki wątku: Na przyszłość bardzo Cię, prosze, staraj się o estetykę swojej wypowiedzi. Naprawde ciężko przebrnąć przez zdania napisane bez ładu i składu a dodatkowo "urozmaicone" licznymi literówkami itp. itd. Nie chcę być uznana za czepliwą (i to z samego rana w sobotę) ale naprawdę , o wiele lepiej będzie dziewczynom odpowiadać i doradzać w kwestii Twoich problemów, jeśli przedstawisz je w spodób dostępny, jasny i klarowny dla wszystkich

A co do Twojego problemu - myślę, że wspólna rozmowa z partnerem to podstawa dogadania sie Niektórzy faceci są wrażliwi na punkcie swojej męskości i za nic na świecie nie przyznają się, że mają z "tym" problemy. Powinnaś przekonać swojego TŻ, że nie ma czego się wstydzić i nakłonić go do wizyty u lekarza
Agniesia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości