|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() zawód-organizator imprez sportowych,kulturalnych,k oncertów
jak w tytule: zawód-organizator imprez sportowych,kulturalnych,k oncertów - istenieje takowy?
szukałam na Forum, ale nic konkretnego nie było napisane. ![]() bardzo lubię organizować różne rzeczy, mam dużo pomysłów i chciałabym podjąć się takiego zawodu. Któraś z Was ma taką pracę? Jak to wygląda w teorii i praktyce? Jak się przygotować od zawodu <kursy wystarczą? jakieś studia?>. ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zawód-organizator imprez sportowych,kulturalnych,k oncertów
Hmm... kojarzy mi się tylko zawód (o ile to coś jest zawodem
![]() Studia? Na pewno kulturoznawstwo, a jeżeli mierzysz w Warszawę to np.: animacja kultury na UW.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam znajomych którzy prowadzą taka agencję organizjacyjna ,bez studiow i kursow ,mieli duzo znajomosc to wystarczylo aby od kilku lat funkcjonowac na rynku i miec z tego na stabilne,porzadne życie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tutaj podaję Ci link do wątku KLIK Napisz tam, bo być może któraś z dziewczyn konkretnie przy takowej imprezie pracowała? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A ja zapraszam na UŁ, na profilatykę i animację społeczno-kulturalną.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Animator czasu wolnego to nieco inny zawód od organizatora imprez. Generalnie jeżeli chodzi o wykształcenie, to wcale nie musisz mieć kierunkowego. Tego typu pracę oferują młodzieżowe domy kultury, ośrodki kultury w miastach, urzędy miast i gmin (wydziały promocji miasta), prywatne firmy typu agencja artystyczna itp. Jeśli masz zapał i pomysły, jesteś kreatywna i energiczna, na pewno coś znajdziesz, bo to jest właśnie w tej pracy najważniejsze. Powodzenia!
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej, podbijam wątek
![]() czy któraś z Was pracuje w agencji evnetowej ? Mam trochę doświadczenia w organizowaniu imprez ale chciałabym się w przyszłości tym zająć profesjonalne . Jakies porady i wskazówki o co mogą pytać na rozmowie o pracę ?? Mam świadomość tego że praca może być stresująca bo milion rzeczy w jakie kolwiek imprezie się może wysypać , ale to właśnie sprawia że ta praca byłaby idealna dla mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja zaczynałam zabawę od uczestnictwa we wszystkich możliwych imprezach w mieście. Teraz współorganizuję dwa stałe wydarzenia i dodatkowo koncerty. Grunt to poznać włodarzy klubów.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.