|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jeszcze raz o nosku
Hej witam wszystkich !Wiem ze tan temat byl juz poruszany wiele razy ale nie potrafie znalesc forum na temat dobrych i sprawdzonych chirurgow od noskow.Kochani jesli mozecie napiszcie prosze gdzie szukac prawdziwego profesionalisty.Jestem zdecydowana od dawna na operacje ale zawsze bylo tyle pytan bez odpowiedzi i dzis (strasznie sie ciesze)znalazlam to stronke od razu sie zalogowalam i prosze was o rade.Zgory dziekuje za kazda odpowiedz pozdrawiam pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze raz o nosku
Witaj Izabel
![]() Z całego serca gorąco polecam Ci Pana Dr Skupina. ![]() Pisałam troszkę o zabiegu i wrzucałam fotki tu... http://www.wizaz.pl/forum/showthread...430#post591430 A dosłownie wszystko o mojej operacji wraz ze zdjeciami noska przed i po op. i uaktualnianymi co miesiąc znajdziesz na forum Beauty w Polsce http://www.beautywpolsce.com/forum w dziale Korekcja Nosa - Przed I Po Operacji w wątku pt. dr Skupin- po op. DorAga/ Valentina/ ekler/ monia4891 ![]() Pozdrawiam
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Kochana odpisywalam juz dzis ale jestem nowa na forum i nie wiem czy doszly moje podziekowania dla ciebie.Dziekuje bardzo za rade ...twoj nosek jest sliczny .Na pewno odezwe sie jakl juz bedzie po wszystkim .Goraco pozdrawiam pa pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich! chciałabym sie czegos dowiedziec na temat kliniki w artplastica w szczecinie. moze wiecie cos na temat korekty nos i doktora Macieja Pastychy to bardzo bym prosiła o kontakt na adres poke1@op.pl.
dieki serdecze pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.