Kobiece kszta³ty - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2006-02-14, 17:58   #1
motorolka88
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 49

Kobiece kszta³ty

Hej Dziewczynki!
Mam takie pytanie, co s±dzicie o ,,przerwie miêdzy udami,,. Ja tak± posiadam i czasami sie z tego ciesze, ale czasami nie podoba mi sie to, poniewa¿ g³upio to wygl±da jak sie siedzi. Mam te¿ szeroki biodra - kobiece kszta³ty (to mi sie podoba), ale np dzisiaj chcia³am sobie kupiæ spodnie i w biodrach sie nie dopie³y. Wziê³am nr wiêksze i by³y za du¿e! A ja nie jestem gruba! To jest uci±¿liwe bo ciê¿ko mi dobraæ spodnie. Jeszcze jedno, pytanko skierowane to tych dziewczynek, które maj± ten ,,odstêp,, czy jak zegniecie nogi to na górze uda Wam sie stykaj±? Bo mnie tak i wydaje mi sie, ze musze troche schudn±æ. (moje uda maj± 54cm przy 174cm). W ogóle mam kompleks na punkcie moich ud, a Wasze ile maj± cm i przy jakim wzro¶cie? Pozdrawiam
motorolka88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-02-14, 18:01   #2
xxNiuniaxx
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 426
Dot.: Kobiece kszta³ty

nie, nie stykaj± siê....
xxNiuniaxx jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-02-14, 18:17   #3
Madia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 396

U mnie siê nie stykaj± ani uda ani kolana ani nic...tylko nie bardzo wiem co to znaczy

Zakrêcona na punkcie zakrêconego w³osa od 22.02.2012
Madia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-02-14, 18:28   #4
tinkaaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 380

Mialam kiedys taka przerwe miedzy nogami,jak bylam duzo chudsza. Kurcze, jak ja jej nie znosilam. Marzyly mi sie pelne, umiesnione uda.
Kiedy przytylam jakies 10 kg, przerwa sama zniknela. I bardzo sie z tego ciesze, bo szczerze mowiac raczej nie slyszalam, zeby ktos uwazal cos takiego za atut kobiecosci.
tinkaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-02-14, 18:32   #5
Tusio
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 631

u mnie uda równie¿ siê "nie stykaj±".lol.
Stary 2006-02-14, 18:40   #6
Nati02
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 320

jw
Stary 2006-02-14, 18:57   #7
winner
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 026

.

Edytowane przez winner
Czas edycji: 2007-08-06 o 10:27
winner jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2006-02-15, 06:40   #8
NaStazJA
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 252
GG do NaStazJA

W sumie ja mam tak± przerwê miêdzy nogami,odk±d sporo schud³am. Mam prawie 175cm, i 48 cm w udzie. Tylko pomimo tego mam bardzo w±skie biodro, co w sumie nie wygl±da a¿ tak kobieco... Dlatego te¿ moja przerwa nie jest taka znaczna. Te¿ zawsze mia³am obsesje na punkcie swoich ud, dlatego zaczê³am dietê. Nie wiem czy kiedykolwiek bêdê z siebie zadowolona, chyba muszê w koñcu siebie zaakceptowaæ

"Mi³o¶æ jest dzik± si³±. Kiedy próbujemy j± okie³znaæ, po¿era nas. Kiedy próbujemy j± uwiêziæ, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy j± zrozumieæ miesza nam w g³owach."

"Zahir", Paulo Coelho
NaStazJA jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.