|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 49
|
Kobiece kszta³ty
Hej Dziewczynki!
Mam takie pytanie, co s±dzicie o ,,przerwie miêdzy udami,,. Ja tak± posiadam i czasami sie z tego ciesze, ale czasami nie podoba mi sie to, poniewa¿ g³upio to wygl±da jak sie siedzi. Mam te¿ szeroki biodra - kobiece kszta³ty (to mi sie podoba), ale np dzisiaj chcia³am sobie kupiæ spodnie i w biodrach sie nie dopie³y. Wziê³am nr wiêksze i by³y za du¿e! A ja nie jestem gruba! To jest uci±¿liwe bo ciê¿ko mi dobraæ spodnie. Jeszcze jedno, pytanko skierowane to tych dziewczynek, które maj± ten ,,odstêp,, czy jak zegniecie nogi to na górze uda Wam sie stykaj±? Bo mnie tak i wydaje mi sie, ze musze troche schudn±æ. (moje uda maj± 54cm przy 174cm). W ogóle mam kompleks na punkcie moich ud, a Wasze ile maj± cm i przy jakim wzro¶cie? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 426
|
Dot.: Kobiece kszta³ty
nie, nie stykaj± siê....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 396
|
U mnie siê nie stykaj± ani uda ani kolana ani nic...tylko nie bardzo wiem co to znaczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 380
|
Mialam kiedys taka przerwe miedzy nogami,jak bylam duzo chudsza. Kurcze, jak ja jej nie znosilam. Marzyly mi sie pelne, umiesnione uda.
Kiedy przytylam jakies 10 kg, przerwa sama zniknela. I bardzo sie z tego ciesze, bo szczerze mowiac raczej nie slyszalam, zeby ktos uwazal cos takiego za atut kobiecosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 631
|
u mnie uda równie¿ siê "nie stykaj±".lol.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 320
|
jw
![]() |
#7 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 026
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-06 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
W sumie ja mam tak± przerwê miêdzy nogami,odk±d sporo schud³am. Mam prawie 175cm, i 48 cm w udzie. Tylko pomimo tego mam bardzo w±skie biodro, co w sumie nie wygl±da a¿ tak kobieco... Dlatego te¿ moja przerwa nie jest taka znaczna. Te¿ zawsze mia³am obsesje na punkcie swoich ud, dlatego zaczê³am dietê. Nie wiem czy kiedykolwiek bêdê z siebie zadowolona, chyba muszê w koñcu siebie zaakceptowaæ
![]()
NaSteczkA ![]() ![]() "Mi³o¶æ jest dzik± si³±. Kiedy próbujemy j± okie³znaæ, po¿era nas. Kiedy próbujemy j± uwiêziæ, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy j± zrozumieæ miesza nam w g³owach." "Zahir", Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.