|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() tzw.wielki kompleks ;|
witam was
![]() nie wiedzialam czy doczepic sie pod watek "jakie macie kompleksy" czy zalozyc nowy, niech Gora zdecyduje, nie obraze sie jak to podlaczycie pod ww.watek ![]() otoz bylam wczoraj u fryzjera, podciac koncowki. koncowki!! ona odciela mi polowe włosow i wygladam jak jakis hipis... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: tzw.wielki kompleks ;|
Chodzi przede wszystkim o nastawienie. Jak sama powiedziałaś, skoro sama sobie nie podobasz, to inni to zauważają. Sama przeszłam ostatnio zmianę w swoim wyglądzie, nie czuję się jeszcze zbyt pewnie w nowym wizerunku, ale wiem, że jeśli sama będę się dobrze czuła we własnej skórze, to inni to zobaczą. Poza tym nie ważne jak byś nie wyglądała, a na twarzy będziesz miała szczery uśmiech-nie ma szans żeby ktoś Ci powiedział, że nieładnie wyglądasz
![]() Pozdrawiam i uszy do góry ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
podpisuję się pod tym co napisała Nula
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ojjj ja tez pamietam mialam taka sytuacje ze jak wyszlam od fryzjera to z płaczem tak mi krotko wlosy obciął
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
Popieram moje przedmówczynie
![]() Sama po sobie przekonałam sie, ze to co ja uważam za swój największy kompleks (odstajacy tyłek ![]() ![]() ![]() Także wcale nie ździwiłabym się żeby ktoś podszedł do Ciebie i po prostu zachwycił sie Twoja fryzurą. Tyle gustów ilu ludzi na świecie ![]() Buziaczki ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
haha.ja pamietam jak poszłam tuż przed studniówka do fryzjera by zrobiła mi loki:P
wyszłam iiperwsze co zrobiłam to kupiałam gumke do włosów a nastepnie wskoczyłam pod prysznic i zmyłam ta szope z włosów... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
ja też byłam wczoraj u frycka... i co tu dużo gadać, mam garnek na głowie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Rozeznanie
|
-kwestia przyzwyczajenia..bo to pewnie była dla ciebie zbyt nagła zmiana
-zaakceptuj taka,jaka jesteśn ( i to najważniejsze !!! ) Pamiętaj,że jak będziesz postrzegała siebie..to tak będą Cie postrzegać inni -jeżeli jesteś mocno zdesperowana a pieniądze walają ci sie po kątach..przedłuż sobie włosy ;]
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Za krótkie włosy to nie taka znowu tragedia
![]() ![]() ![]() Po prostu musisz sie przemóc, odważnie spojrzeć w lustro i pomysleć co by tu zrobić żeby troche poprawić swój wygląd ... a jeżeli naprawde sie nie da to i tak sie nie załamuj ... pisałaś przecierz, że kupiłaś już seboradin i skrzypovite teraz musisz być tylko systematyczna a już niedługo zobaczysz skutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja niestety mam podobny problem, 2 tyg temu byłam podciąć włosy i niestety skrócono mi je dosyć mocno i w dodatku wycieniowano, że wyglądam teraz na co najmniej 10 lat starszą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
dziewczyyyyyny........... ...
co wy wiecie o tragedii ja wyszlam od fryzjera z fryzura na pazia..HORROR ale to bylo pare lat temu..moja fryzura nadal wzbudza usmiech na buzkach moich przyjaciol:P uszy dio gory... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj na kursie sie zapomnialam i gdy spojrzalam w lusterko powiedzialam "Boże co za ryj" - 10 osob patrzylo na mnie jak na przybysza.. myslalam juz ze tylko ja mam kompleksy uff
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
u mnie juz lepiej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Kiedys tez mialam taki przypadek , oprocz tego że za krótko to jeszcze krzywo i włosy mialam tak ścieniowane że na gorze mialam taką pieczarke spod ktorej smetnie zwisaly dluzsze kosmki plakalam dłuuuugo.... ale wlosy odrosly poszlam do innego fryzjera i wszystko skonczylo sie dobrze , a jesli wlosy są tylko za krotko ściete to pewnie kwestia przyzwyczajenia , mysle że każda kobieta reaguje dosyć gwałtownie po ścieciu wlosow....
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
skąd ja to znam... idę podciąć końcówki, a fryzjerka obcina mi połowę włosów! nie martw się, zmień nastawienie do swojej fryzury (jaka ona by nie była) i krocz z dumnie podniesioną głową. buziaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Ufcio - ciesz sie poki czas
![]() ![]() Moze pofantazjuj z fryzurkami, upieciami? Podkrec jeszcze bardziej skoro maja taka tendencj
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam w Walentynki u fryzka, wyglądam jak strach na wróble
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.