|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fuerteventura w grudniu
Witam,
wybieram się na Fuerteventure w grudniu z rodziną na tydzień. Mamy już bilety jednak w dalszym ciągu brak załatwionego noclegu. Stąd moje pytanie, czy jest ktoś, kto poleciłbyś jakieś niedrogie spanie ? Jest nas czwórka ![]() PS. Słyszałam ze pogoda na wyspie w grudniu jest zacna ![]() Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fuerteventura w grudniu
Pogoda będzie w porządku. Nie bardzo gorąco, ale pewnie koło 22-24 stopni. Troszkę cieplej pewnie będzie na północy, bo na półwyspie Jandia bardzo wieje, więc odczuwalna temperatura będzie niższa. Ale pewnie będziesz szukać noclegu na północy koło lotniska? Polecam Caleta de Fuste!
Ja byłam z biurem podróży, więc noclegu nie polecę z doświadczenia, ale jakbyś nie mogła nic znaleźć to wpadnij do mnie na bloga tam jest mail do mnie - napisz. Postaram Ci się pomóc. Swoją drogą właśnie nadrabiam zaległości i niedługo wrzucę kilka postów o Fuercie - może coś Cię zainteresuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.