|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam pudrow sypkich, prasowanych, w kompakcie lub korektora - w zamian GOSH
Nieaktualne - puder poleci do Hexxany
![]() ![]() PILNE!!!
Szukam pudrow sypkich, prasowanych w kompakcie (np. Sephora) w odcieniach bezu z domieszka zolci (nie rozowych!) lub plynnego korektora w pisaku (np. Sephory) w odcieniu medium (nie za jasny, nie za ciemny bez) W zamian oferuje puder prasowany GOSH 01 Golden Honey (cena w sklepie ok 40 zl) uzyty zaledwie raz! Edytowane przez Ivvonka Czas edycji: 2006-09-01 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam pudrow sypkich, prasowanych, w kompakcie lub korektora - w zamian GOSH
Ivv
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9871 Mam odcien 02 i to jest wlasnie Medium o ile dobrze pamietam ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam pudrow sypkich, prasowanych, w kompakcie lub korektora - w zamian GOSH
O-o! O taki mi chodzi. Jakie jest jego zuzycie, Hexxano? Chcialabys go wymienic za puder Gosh? Bo wychodzi podobnie cenowo.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Korektor mam z wymiany ale dostalam go uzytego raz czy dwa a ja....kilka razy sie maznelam(przy czym uwazam ze recenzje na KWC sa niesluszne
![]() Niestety nie mam mozliwosci aby podejrzec ile go zuzylam ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
OK,mamy deal
![]() Stukne na priva jak wroce do domu,pozdrawiam Ivvonko ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.