|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Klinika Przemian vs Derma Clinica Kraków
Witam, chciałabym poddać się zabiegowi kriolipolizy. Czy któraś z Was dziewczyny była w jednym gabinecie ( Klinika Przemian ) lub drugim ( Derma Clinica ) jakie wrażenia, jaki zabieg, jakie opinie ?
Czekam na wasze odczucia i informacje! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Klinika Przemian vs Derma Clinica Kraków
Hej. Niestety nie pomogę Ci rozstrzygnąć dylematu :/, ale ja byłam na takim zabiegu w http://www.vicihair.pl/#!pielegnacja-loreal/ctyu. Maja tam teraz promocję. Byłam na 2 zabiegach na brzuchu i sama jestem zdziwiona, że daje to efekty. We wrześniu zapisuję się na kolejny ale na talię. Mogę podzielić się wrażeniem, po zabiegu na kolejną partię ciała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
EwA Most
|
Bylam na 3 zabiegach kriolipolizy w Klinice Przemian.
Poszlam tam bo postanowilam schudnac a zanim wybralam ten gabinet (decyzji nie zaluje) sprawdzilam cala oferte w Krakowie.Co do samego zabiegu to dopiero po 3 zobaczylam efekt, mam jakies 3kg mniej.Do tego Pani rozpisala mi tam diete,ktora teraz zaczelam. Polecam to miejsce za pelen profesjonalizm, wiedze, czystosc i mily klimat. Mozna z nimi negocjowac ceny a to tez duzy plus. ________________ https://lovesite.pl/ Edytowane przez mostewa Czas edycji: 2020-09-10 o 01:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Moja znajoma z Krakowa poleca Czas Kobiety w Krakowie - tam robiła kriolipolizę. Dlaczego rozważasz akurat te dwa gabinety?
Jeżeli chcesz, poszukaj czegoś na temat tego http://www.czaskobiety.com/kriolipoliza_coccon Popytaj, może ktoś znajomy był i może coś powiedzieć ![]() Ja nie robiłam kriolipolizy, bo nie muszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej a korzystał ktoś z usług Derma Clinica ? Jaka opinia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Korzystałam w lipcu 2014 r. i niestety nie mogę polecić - przynajmniej w zakresie, w którym korzystałam. Miałam wykonywane masaże bańką chińską przez Panią Anię. Zabiegi były bardzo bolesne, co zabieg, miało być lepiej, nie było. Zamiast przyzwyczajać skórę powoli, zastosowała niezasadnie terapię "wstrząsową".... zrezygnowałam z paru ostatnich zabiegów pomimo, że je opłaciłam. Później przeczytałam, że zabiegi b. chińską powinny być stopniowo nasilane, skóra wtedy przystosowuje się. Do tego zabiegi wykonywane w pośpiechu, bo już czeka następny klient, raz spóźniłam się 10 min, więc zostały mi one "potrącone" z zabiegu.. Brak fachowości....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
EwA Most
|
Cytat:
Dlatego nie podaję z jakiego gabinetu odeszłam bo może się coś zmieniło tam na lepsze ale tu jest dobrze cały czas ! Czasem warto coś zmienić, sprawdzić aby było lepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.