Klinika Przemian vs Derma Clinica Kraków - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-26, 22:06   #1
Paulaaax33
Raczkowanie

Klinika Przemian vs Derma Clinica Kraków

Witam, chciałabym poddać się zabiegowi kriolipolizy. Czy któraś z Was dziewczyny była w jednym gabinecie ( Klinika Przemian ) lub drugim ( Derma Clinica ) jakie wrażenia, jaki zabieg, jakie opinie ?
Czekam na wasze odczucia i informacje!

` musisz grać sam nawet gdy urwie się hejnał, wśród alei gwiazd, wciąż omijać ścierwa ..
Paulaaax33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-29, 13:55   #2
natalia_kaj
Przyczajenie

Dot.: Klinika Przemian vs Derma Clinica Kraków

Hej. Niestety nie pomogę Ci rozstrzygnąć dylematu :/, ale ja byłam na takim zabiegu w http://www.vicihair.pl/#!pielegnacja-loreal/ctyu. Maja tam teraz promocję. Byłam na 2 zabiegach na brzuchu i sama jestem zdziwiona, że daje to efekty. We wrześniu zapisuję się na kolejny ale na talię. Mogę podzielić się wrażeniem, po zabiegu na kolejną partię ciała.
natalia_kaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-03, 10:21   #3
mostewa
EwA Most

Bylam na 3 zabiegach kriolipolizy w Klinice Przemian.
Poszlam tam bo postanowilam schudnac a zanim wybralam ten gabinet (decyzji nie zaluje) sprawdzilam cala oferte w Krakowie.Co do samego zabiegu to dopiero po 3 zobaczylam efekt, mam jakies 3kg mniej.Do tego Pani rozpisala mi tam diete,ktora teraz zaczelam. Polecam to miejsce za pelen profesjonalizm, wiedze, czystosc i mily klimat. Mozna z nimi negocjowac ceny a to tez duzy plus.

Edytowane przez mostewa
Czas edycji: 2020-09-10 o 01:16
mostewa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-03, 17:02   #4
matylda_el
Przyczajenie

Moja znajoma z Krakowa poleca Czas Kobiety w Krakowie - tam robiła kriolipolizę. Dlaczego rozważasz akurat te dwa gabinety?
Jeżeli chcesz, poszukaj czegoś na temat tego http://www.czaskobiety.com/kriolipoliza_coccon
Popytaj, może ktoś znajomy był i może coś powiedzieć

Ja nie robiłam kriolipolizy, bo nie muszę Ale gdybym musiała to pewnie pojechałabym do Krakowa do Czasu Kobiety, albo poszukałabym u siebie we Wrocławiu tego samego urządzenia, bo znajoma z rozmiaru 40 zeszła do 36 Robiła tylko kriolipolizę - podobno nie prowadzi żadnej diety.
matylda_el jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-08, 18:52   #5
domiii
Przyczajenie

Hej a korzystał ktoś z usług Derma Clinica ? Jaka opinia?
domiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-21, 23:02   #6
Madziaa76
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez domiii Pokaż wiadomość
Hej a korzystał ktoś z usług Derma Clinica ? Jaka opinia?
Korzystałam w lipcu 2014 r. i niestety nie mogę polecić - przynajmniej w zakresie, w którym korzystałam. Miałam wykonywane masaże bańką chińską przez Panią Anię. Zabiegi były bardzo bolesne, co zabieg, miało być lepiej, nie było. Zamiast przyzwyczajać skórę powoli, zastosowała niezasadnie terapię "wstrząsową".... zrezygnowałam z paru ostatnich zabiegów pomimo, że je opłaciłam. Później przeczytałam, że zabiegi b. chińską powinny być stopniowo nasilane, skóra wtedy przystosowuje się. Do tego zabiegi wykonywane w pośpiechu, bo już czeka następny klient, raz spóźniłam się 10 min, więc zostały mi one "potrącone" z zabiegu.. Brak fachowości....
Madziaa76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-21, 16:04   #7
mostewa
EwA Most

Cytat:
Napisane przez mostewa Pokaż wiadomość
Bylam na 3 zabiegach kriolipolizy w Klinice Przemian.
Poszlam tam bo postanowilam schudnac a zanim wybralam ten gabinet (decyzji nie zaluje) sprawdzilam cala oferte w Krakowie.Co do samego zabiegu to dopiero po 3 zobaczylam efekt, mam jakies 3kg mniej.Do tego Pani rozpisala mi tam diete,ktora teraz zaczelam. Polecam to miejsce za pelen profesjonalizm, wiedze, czystosc i mily klimat. Mozna z nimi negocjowac ceny a to tez duzy plus.
Ja byłam również ale w wakacje 2016 i również nie żałuje! Czytałam kilka recenzji Kliniki Prezmian i chciałam sprawdzić jakość zabiegów. Na koniec powiem tak, zmieniłam gabinet z jednego z opisywanych właśnie na Klinikę Przemian i jestem bardzo zadowolona!

Dlatego nie podaję z jakiego gabinetu odeszłam bo może się coś zmieniło tam na lepsze ale tu jest dobrze cały czas ! Czasem warto coś zmienić, sprawdzić aby było lepiej.
mostewa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości