|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Fajne skarpetki ??
Hej, ostatnio buszując w necie znalazlam taką stronkę:
www.☠☠☠☠☠☠☠☠/index.php?main_page=speci als Skarpetki i rękawiczki wyglądają bardzo fajnie i oryginalnie, promocja też jest bardzo kusząca, ale mam pytanie: czy któraś z Was zamawiała coś z tej stronki? Czy warto? A może któraś z Was widziała te rzeczy w realu - jakiej są jakości? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fajne skarpetki ??
Ja mam kilka par skarpetek z SOXO, sa bardzo fajne i wytrzymale. Za mawialam je na allegro.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
ZAUWAŻYŁAM PEWNA PRAWIDŁOWOŚĆ ![]() ![]() ![]() Kiedy ktoś nowy jak ty podaje link do jakiś aukcji czy sklepów, jest z nimi powiązany. Mogłaś przecież wkleić tylko zdjęcie tych skarpetek. To by było przecież logiczne. Temu służy opcja dodawania załączników. A tak każdy musi wejść na tą stronę... Ot taka darmowa reklama tej stronki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z mng!! Szkoda, że ja tak nie promuję swojej firmy.... A odpowiadając na pytanie zadane przez space monkey - skarpetki soxo są różnej jakości, trzeba czytać skład, kiedyś widziałam po 3,99 zł w rossmanie, a nie po 14 jak na tej stronie (to stanowczo za drogo, skarpetki robione w Chinach!), i te w rossmanie, miały ładny wzór, ale jakość bardzo niską....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Przejrzałam psoty użytkowniczki i wygląda mi to na czystą rekamę
![]() Oczywiśnie mofę się mylić ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja tez mysle, ze SOXO nie trzeba reklamowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
nie sadze zeby to byla reklama , a tak wogole fajnie ze to zamiesciłas - bardzo fajne skarpetki ;P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Nie bardzo rozumiem, dlaczego się czepiacie - ja też jestem fanką wszelkiego rodzaju gadżetów, w tym takich zakręconych skarpetek, i po to chyba jest to forum, żeby inspirować do zakupów, polecać fajne stronki..
Mi te skarpetki bardzo przypadły do gustu, w dodatku jest teraz na nie niezła promocja. Rękawiczki też mają niesamowite..http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠/index.php?main_pa...roducts_id=226
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.