|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem po 20tce
Cześć,
Zastanawiam się gdzie można poznać ciekawych ludzi którzy chcieliby gdzieś razem wychodzić albo się trzymać razem po 20tce? Wcześniej miałam bardzo dużo znajomych w szkole ale to wsyztsko się gdzieś rozpłynęło. Szukam też aktualnie pracy więc nikogo w niej nie poznam bo jej nie ma. Nie idę w tym roku jeszcze na studia wiec tam też nikogo nie poznam. Nie mam zbytnio pieniędzy na jakieś zajęcia albo inne organizowane imprezy. Jestem młoda a siedzę cały czas w domu bo nie mam z kim wyjść. Mam też nerwicę i to że nie mam nawet z kim porozmawiać tylko to wsyztsko pogarsza. A więc czy istnieje jakiś sprawdzony sposób? Jakaś strona internetowa, aplikacja, czat? A może pomysł gdzie na żywo można spotkać ludzi? Dodam tylko że mieszkam w małym miasteczku gdzie nie ma zbytnio atrakcji. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi 😁 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Życie po 20tce
Dzień dobry,
Mam dość głupie pytanie, ale co tam. Gdzie poznaje się ludzi po 20tce? Zazwyczaj miałąm dużo znajomych w szkole ale niedawno ją skończyłam i znajomości się rozmyły. Zawsze byłam dość ekstrawertyczna ale teraz choruje na zaburzenia depresyjno-lękowe i mam wrażenie że kompletnie to zmieniło mój charakter przez co nie jestem już taka towarzyska. Jestem młoda a całymi dniami siedzę w domu. Niedługo zaczynam prace w fabryce ale tam raczej większość ludzi po 40tce z którymi ciężko mi się rozmawia (na pewno fajni ludzie ale w kompletnie innym miejscu w życiu) Dodam też że jestem z małego miasta gdzie nie ma aktywności a jak już są to po prostu mnie na nie nie stać. Może ktoś z was ma pomysł gdzie można poznać kogoś fajnego? Może ktoś zna jakąś stronę lub aplikacje czy grupę gdzie można z kimś popisać. A może ktoś miał podobną sytuację i chciałby się podzielić tym jak z niej wyszedł? |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Życie po 20tce
Najpierw idź na terapie. 20 lat to wiek nie rózniący się niczym od wieku nastoletniego, masz dookoła pełno studentów angazujących sie w inicjatywy towarzyskie, grupy hobbystyczne etc.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Wyrwij się z rodzinnego miasta.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Problem po 20tce
Masz jakieś hobby?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
No to raczej też musieliby być z tego małego miasteczka, to chyba mało prawdopodobne.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu nie idziesz jeszcze na studia?
Ogólnie jest to malutka miejscowość to ludzi w podobnym wieku jest pewnie niewielu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli masz 20 lat i żyjesz w małym miasteczku to twoją jedyną szansą na socjalizacje jest prawdopodobnie albo internet albo najbliższe duże miasto w okolicy.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli masz jakieś hobby to wkręc sie w społeczności internetowe, potem już powinno pójść z górki w organizowaniu się wspólnie na np. konwenty, zloty czy nawet po prostu weekendowe spotkania.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym spróbowała od znalezienia sobie znajomych w internecie, tylko szukaj ich po grupach hobbystycznych a nie jakichś tinderach.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.