|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Studio tatuażu Azazel Warszawa - co sądzicie?
Na początku chciałam napisać, że wiem iż istnieje osobny temat zbiorczy dotyczący tatuażu, lecz pisząc tam mój problem mógłby zniknąć w tonach spamu.
Planuję zrobić sobie pierwszy tatuaż i chciałam zapytać was o opinie na temat studia Azazel w Warszawie. Na ich stronie wyczytałam, że zaliczka to 200zł, a projekt robiony jest dopiero tego dnia, co ma być wykonany tatuaż. Więc wyceniany jest też dopiero wtedy? Proszę o wyrozumiałość i dziękuję za wszelką pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Studio tatuażu Azazel Warszawa - co sądzicie?
A do kogo w Azazelu chcesz isc?
Zaliczka jest pobierana, zeby sie klient nie rozmyslil. Tatuaz mozna wycenic na podstawie wielkosci i tematyki/stylu. Watek tatuazowy na podforum moda jest konkretny, ale nie jestem pewna czy ktoras z dziewczyn robila sobie u nich tatuaz. Ja robilam w azazelu ale u surowca a on wiadomo jest specyficzny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Prawdę mówiąc jest mi obojętne, kto wykona ten tatuaż, bo raczej nie znalazłam w sieci negatywnej oceny któregokolwiek z tatuatorów tam. Może kogoś szczególnie polecacie?
Chciałabym cytat + linię izoelektryczną w kolorach czarno czerwonych, ale żeby też jakoś kreatywnie urozmaicili ten projekt, by był bardziej ciekawy. Wielkość maksymalnie dłoni. Właśnie zastanawiam się ile by to kosztowało, a wolne terminy mają w październiku/listopadzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
No to zadzwon, napisz albo sie tam przejdz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
możesz jeszcze poszukać opinii na http://dziary.com/ bo tam też są opinie o poszczególnych salonach. mysle, ze Azazel na swoją renome bardzo ciężko zapracował ![]() ![]() Edytowane przez KaskaPacka70 Czas edycji: 2015-08-09 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem potrzeby robienia sobie tatuaży, ale jak ktoś lubi to jego sprawa. Myślę, że ważne jest przede wszystkim co taki tatuaż przedstawia.
Jeśli chodzi o samo studio to moim zdaniem lepiej unikać kontaktów z ludźmi dla których Ciemna Strona Mocy przedstawia źródło inspiracji i fascynacji. Przykładowo: 1. Nazwa https://pl.wikipedia.org/wiki/Azazel 2. Symbole Jeden z członków ekipy pokazuje tzw. rogate dłonie, drugi nosi pasek i czapkę zdobione czaszkami. Zalecałbym ostrożność.
"Cognoscetis veritatem, et veritas liberabit vos." "Lewicę od prawicy różni wszystko, włącznie ze stosunkiem do działań arytmetycznych. Prawica lubi dodawać i mnożyć. Lewica odejmować i dzielić... po równo" - Henryk Sienkiewicz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Barca_Forever, Ty tak na serio?
![]() Ostatnio przekonałam się również do prac Patryka z niedawno powstałego studia Arif (bardziej znani pod względem piercingu). Na terminy nie trzeba czekać wieczności i chyba na niego się zdecyduję, gdy tylko dozbieram troche pieniędzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie. Geometryczne wzory są super!
Na dniach piszę maila i zapisuję się do Kuby albo Mariusza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Miałam robić w Azazelu, ale ostatecznie zdecydowałam sie na Jah Love i jestem zadowolona.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja swój pierwszy tatuaż robiłem w jungle tattoo i trochę się stresowałem. Zrobiłem sobie tatuaż z motywem drzewa na przedramieniu. Studio tatuażu Warszawa było mega profesjonalne. Polecam bardzo !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A ja uważam że tatuaże powinny być zakazane. Straszne co się porobiło że teraz każdy chce się tatuować...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.