|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Co zalozyc na rozmowe kwalifikacyjna?
Drogie Forumowiczki
Jak powinnam sie ubrac na rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy w ksiegarni? Prosze o rady i sugestie. Dziekuje za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co zalozyc na rozmowe kwalifikacyjna?
Księgarnia cóż- jest wiele możliwości- A) jeżeli księgarnia jest elegancka- wiesz taka droga "encyklopedia"- ubierz się elegancko- ale bez przesady
B) jeżeli taka jak wszystkie- ja bym wybrała: -wygodne jeansy i marynarkę; -wygodne spodnie + jakąś elegancką bluzkę. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Ogranicz biżuterię. I taka rada ode mnie mów, że uwielbiasz czytać książki- i powiedz jaką ostatnio przeczytałaś
.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem powinnaś się ubrać elegancko, ale nie przesadnie. Na pewno nie zakładaj czarnej marynarki, bialej bluzki i czarnych spodni czy spódnicy.
Uważam, że fajnie by wyglądały jeansy do białej eleganckiej bluzki z krótkim rękawem, do tego buty na obcasie i jakaś ciekawa torebka. Nie może być za dużo dodatków. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam bardzo za rady.
Ksiegarnia jest elegancka. Zastanawialam sie nad zakietem i spodnica, ale sa one w kolorze zgaszonego wrzosu. Wydaje mi sie, ze to zbyt odwazny kolor i mysle, ze sposrod innych kandydatek wyroznialabym sie bardzo. Bizuterii nie nosze w ogole , a ksiazkiuwielbiamczytac. To jednazmoch pasji.Pracajak dla mniefatastyczna w tej ksiegarni.A co powiecie na taki zestaw: czarne spodnie z kantka (lub czara spodnica), do tego malinowy top i biala koszulowa bluzka, czarne pantofle i takaz torebka. Ewentualnie dla ozdoby szyji jakas apaszka. |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
hmm mi sie wydaje ze moglabys tak sie ubrac, ale ja mam dopiero 16lat i nie mam doswiadczenia co do ubioru na takie okazje;D. aha jak cos to wybierz spodnie bo sa bezpieczniejsze, a spodniczka to wiesz, zalezy jakiej jest dlugosci;D
a co do zakietu to wyroznianie moze isc ci na reke;D pozdrawiam i powodzenia na rozmowie |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Droga Karolinko
Spodnica jest bezpiecznej dlugosci, tzn siega prawie do kolan Teraz to juz zupelnie nie wiem, co zalozyc Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Ubierz się tak jak napisałaś- jeżeli tak to sobie obmyśliłaś na początku- to znaczy, że jesteś przekonana do tych ciuszków i Ci się podobają
- więc POWODZENIA!!!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
A czy rzeczywiscie taki komplet - zakiet i spodnica w kolorze zgaszonego wrzosu jest zbyt odwaznym rozwiazaniem?
Myslalam jeszcze o innym rozwiazaniu tzn: ten wrzosowy zakiet i czarna spodnica. Wtedy wg mnie stroj bylby jednoczesnie i elegancki i zwracajacy uwage. W koncu musze jakos zwrocic na siebie uwage. Szarych myszek raczej nie potrzebuja w ksiegarni
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym obstawiała czarne spodnie w kancik i ten zakiet o ktorym piszesz, nie wiem czemu ale mam wrazenie ze lepiej go bedzie zalozyc go do spodnie
ale to tylko taka moja mala sugestia
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Ci Princessca
Wlasciwie wielokrotnie chodzilam tak ubrana i dobrze sie czuje w takim zestawieniu. Nie bylam jednak pewna, czy taki stroj pasuje na rozmowe kwalifikacyjna. Pozdrawiam. Jesli macie jeszcze jakies sugestie to prosze piszcie
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Trzymajcie kciuki za mnie !!!
Jutro mam rozmowe kwalifikacyjna !!! Zdecydowalam w koncu (chyba ), ze zaloze spodnie w prazki z kantka, kremowy top i wisniowa koszule. Do tego czarne pantofle na obcasie i mala torebka. Wygladam swietnie i dobrze sie w tym czuje. Waham sie jednak nadal. Moj zakiet ze spodnica jest niezwykle elegancki, ale kolor jest chyba nieodpowiedni . Szczegolne podziekowania dla Kasi, ktora wspomogla mnie swoimi butami i spodniami !!! Pozdrawim serdecznie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.

, a ksiazkiuwielbiamczytac. To jednazmoch pasji.Pracajak dla mniefatastyczna w tej ksiegarni.

ale to tylko taka moja mala sugestia