|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pytanie do pani Samanty
Bardzo proszę o pomoc bardzo podobają mi sie cienie shiseido duo silky s6 tj. odcien brąz z niebieskim nie wiem jednak czy do moich szarych właściwie szaroniebieskich oczu będą pasować takie kolory mam brązowe włoski z bląd pasemkami .bardzo prosze o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: pytanie do pani Samanty
Myśle, że będą pasowały
![]() Jednak w tej palecie masz dwa odcienie i ich połaczenie jest dość uniwersalne. Oczy masz szare więc nie jest to kolor bardzo zobowiązujacy;-) pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dziękuje pani ślicznie
![]() mam jescze pytanko o kredke i błyszczyk w kolorze naturalnym - zbliżonym do koloru ust wiem ze pani gdzies mówiła ze jest taki z chanel ale nie podała ich nazw bardzo proszę o pomoc - jeśli nie zna ich pani to może z shiseido badz z czegoś innego tylko nie silley bo takiej marki w pobliżu miejsca mojego zamieszkania nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jest naprawde dużo błyszczyków i pomadek w kolorze ust
![]() pozdrawiam Sam majag napisał(a): > dziękuje pani ślicznie ![]() > mam jescze pytanko o kredke i błyszczyk w kolorze naturalnym - zbliżonym do koloru ust wiem ze pani gdzies mówiła ze jest taki z chanel ale nie podała ich nazw bardzo proszę o pomoc - jeśli nie zna ich pani to może z shiseido badz z czegoś innego tylko nie silley bo takiej marki w pobliżu miejsca mojego zamieszkania nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.