|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Operacja oczu - powiększanie
Witam,
Mam z natury bardzo małe oczy, co powoduje u mnie efekt zmęczenia, nawet słyszałam opinie, że wyglądam jakbym 'na czymś była' Jest to dla mnie uciążliwe..pomyslalam więc, że mogłabym je powiększyć operacyjnie, ale to delikatny obszar i boję się, że mogłyby wystąpić nieprzyjemne powikłania... Nie wiem dokładnie na czym operacje tego typu polegają, ale z logicznego punktu widzenia chyba nacina się skórę w kącikach, przez co oczy wydają się większe..czy dobrze myśle? Ile może wynieść czas rehabilitacyjny po operacji? Jaki jest koszt?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Operacja oczu - powiększanie
Nie każda osoba kwalifikuje sie do tego typu zabiegów. Przy współistniejącej małej gałce ocznej lub gałkach ocznych osadzonych głęboko w oczodołach zabieg jest przeciwwskazany.
Orientacyjne koszty zabiegu wynoszą 2500-3500 złotych. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

Jest to dla mnie uciążliwe..pomyslalam więc, że mogłabym je powiększyć operacyjnie, ale to delikatny obszar i boję się, że mogłyby wystąpić nieprzyjemne powikłania... Nie wiem dokładnie na czym operacje tego typu polegają, ale z logicznego punktu widzenia chyba nacina się skórę w kącikach, przez co oczy wydają się większe..czy dobrze myśle? Ile może wynieść czas rehabilitacyjny po operacji? Jaki jest koszt?