![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: *_* Aktualizacja + dokładki u NasteCzki *_*
2) Spódnica za kolanko biodrówka s/m stan bardzo dobry
3)Paseczek, fioletowy na zdjęciu ma troszkę inny kolorek,stan idealny 5) Koszulka na ramiączkach z gwiazdą na srodku(wszystkie elementy są) stan bardzo dobry rozmiar s/m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
6) Bluzeczka-piżamka kto jak woli hihi stan bardzo dobry, rozmiar xs/s
7) Spodnie , stan bardzo dobry , rozmiar s lub małe m , dla zainteresowanych podam wymiarki NIE MA 8) Strój czerwony, stan bardzo dobry, raczej S ale panie w rozmiarze M też się zmieszczą ![]() Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-02-22 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hej!!! zarezerwuj mi ta rozowa! z siateczka!!
widze ze jestem pierwsza ![]() mam watek w ktorym na stronie 9 dodalam duuuzo rzeczy ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86445
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=95528 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
4) Różowa bluzeczka ,stan bardzo dobry, >dodaje fotkę jak wyglada pod bluzą< rozmiar raczej s lub xs
3) Siateczkowa bluzeczka stan idealny, rozmiar s/m 4) Żółty golfik rozmiar s/m stan idealny 6) Szara długa spódnica( wada-dół postrzepiony,ale mogę to podłożyć na maszynie-wyrównać) a tak to stan bardzo dobry, s/m 1) Zółta bluzeczka, rozmiar s/m , stan idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
2) Fioletowa bluzeczka,stan idealny S
6) Portfel,stan bardzo dobry 2) Rybaczki ze sztruksu, stan idealny, rozmias xs/s 9) Różowa bluzeczka stan idealny, rozmiar s/m 4) Bluzeczka w różowe paseczki, rękaw 3/4 , stan dobry ( z defektem plamki) rozmiar S NIE MA Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-02-19 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
10) Biała spódnica M , stan idealny NIE MA
1) Fioletowa spódniczka s , stan idealny 4) Bordowa spódniczka stan bardzo dobry, s/xs Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-02-07 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
6) Niebieski pasek stan idealny
1) Spodnie jeans, stan bardzo dobry, rozmiar raczej 38 3) Zielony półgolfik, stan idealny, s/m rozciagliwy 4) torba house - stan bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
4) Torba- stan idealny - nieużywana NIE MA
5) Biała bluzeczka na haftki, z matki m ale S tez moze byc, stan idealny 7)Majteczki, nowe -tylko bez metki bo oberwałam-myślałam że będą dobre, rozmiar raczej XS 8) 2x kolczyki -stan idealny NIE MA 9)Różowy paseczek, stan dobry-ponieważ jest odklejony ale ja już się tym zajmę i bedzie wyglądał jak nowy Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-02-23 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
7) Spódniczka w kratkę, stan idealny, rozmiar Xs/s > fotki przód i tył <
3) Czarny daszek z tyłu na rzepę | stan bardzo dobry 5) Pasek | stan idealny 1) 1.Spodnie kremowe, noszone kilkanaście razy , uważam że są w dobrym stanie , rozmiar 36 2.Różowa bluzeczka na jedno ramię z niebieskim napisem , noszona dosyć często , ale w dobrym stanie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
3.Bluzeczka na ramiączkach, prześwitująca ,część górna zakryta z przodu, z tyłu bez materiału zakrywajacego hehe:P (raz noszona)
9. Polarowy golfik , stan dobry, wiele razy noszona 12.Spodnie kremowe , stan dobry NIE MA 14.Jasno różowe spodnie , rozmiar s, stan dobry 3) Sweterek stan b.dobry , rozmiar s/m NIE MA 5) Koszula grantowa , rozmiar S , stan dobry, wiele razy noszona NIE MA Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-02-17 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
4) bluzeczka z kawałkami jeansu ,rozmiar s , stan dobry
12) Bluzeczka angel, wiele razy używana , stan dobry, S 14) Spodnie s/m kremowe,stan idealny raz zalozone ,S 17) Siateczka pomarańczowa stan dobry, s 19) Szara bluzka ,stan b.dobry ,raczej m 20) Bluzeczka z krótkim rękawkiem "angel" stan b.dobry rozmiar |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
21) Koszula w paski stan b. dobry (dekeft-brak jednego guzika) S i druga taka sama tylko, że rozmiar L bez defektu
22) Spódniczka w kratkę, stan idealny, rozmiar S 27) Biała bluzeczka z czarną tasiemką stan barzdo dobry, rozmiar S 23) Dżinsowa spódniczka rozmiar S , stan b.dobry ( przepraszam ze troszkę pognieciona) 26) Różowy bezrekawnik stan idealny rozmiar s/m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
29) Koszula niebieska, stan b.dobry, rozmiar S NIE MA
30)Szara bluzeczka z wyhaftowanymi kwiatkami stan dobry, pod pachą było zszywane S 30) Biała krótka bluzeczka stan bardzo dobry S 31) Różowo-biała bluzeczka,stan bardzo odbry,rozmiar s/m 6) SZaliczek niebieski, stan barddo dobry Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-02-17 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
3) Bluzeczka niebieska z numerkiem stan dobry, rozmiar s/m moze nawet być l
4) spodnie3/4 dla osób niskich mogą być długie stan bardzo dobry rozmiar S 1) fluid Biocura kolor to raczej ciemny naturalny lub jasny opalony/beż , zostało połowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Ceś bejbe
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1139266430 jeeli tak to zajrzyj do mnie moze coś Ci sie za nie spodoba ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
narazie nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: *_* Aktualizacja + dokładki u NasteCzki *_*
Nasteczko podobaja mi sie u Ciebie; torba house bardzo, golfik z nymerem 16 i sweterek na zamek z czerwonym kołnierzem. Poszukaj czegos u mnie, a jak nie to poproszę rezerwacje. Wieczorem duuża dokładka
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1139266303 możesz podac wymiary(wysokosc dlugosc itd...)i mogłabys zrobić fotke jak jest coś w torebce i np na czyimś raminiu ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hej podoba mi się pierwsza bluzka, ale widze że już kolejka do niej
![]() Oprócz tego niebieski pasek, jaka ma długość? I dwie pary kolczyków. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=96851
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie ta I-y top siateczkowy-znajdziesz coś w moich wątkach?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: *_* Aktualizacja + dokładki u NasteCzki *_*
Cytat:
torba jest narazie zarezerwowana ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta torba jest narazie zarezerwowana , jak coś sie zmieni to dam znak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.