Eksperci ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-01, 18:20   #811
adrijah
Zakorzenienie

Dot.: Eksperci ☠☠☠☠☠☠☠☠☠

u mnie nic nie ma maila tez nie dostałam
Stary 2008-09-01, 20:11   #812
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
to ta o której piszę, jest taki jasnoniebieski banner jak sie zalogujesz i na nim sa kostki lodu
Gdzie ten banner? U mnie nic nie ma.
Stary 2008-09-01, 20:13   #813
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

u mnie też nie ma

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 20:34   #814
rzyrafka
Zakorzenienie

No bo oni na serio mają coś pokićkane, jak w to weszłam to miałam już wpisane odpowiedzi i pamiętam że klikałam to juz sporo czasu temu i się wysłac nei chciało i dziś też nie zapisało :/
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 22:36   #815
joanah
Raczkowanie

GG do joanah

ja tez nie mam zadnych bannerow...dzwine! widna przegladarki czy ich?? oni na serio maja cos z ta strona, od kiedy pamietam mam z nia problemy hmmmm.....
joanah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 08:37   #816
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

czemu mi nie przychodzi nic o ankietach na meila? to sie jakoś ustawia czy jak;>

teraz jest chyba jakas akcja o słodycach bo dziś wypełniłam ankiete

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 08:55   #817
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

też dzisiaj wypełniłam nową ankiete. Chyba związana jest ona z czekoladą

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 10:24   #818
Callmeprincess
Raczkowanie

Ja również mam problemy ze ☠☠☠☠☠☠☠☠☠. Rzekomo nie dochodziły do nich moje raporty dotyczące akcji Express Yourself i nawet jakiegoś maila ostrzegawczego dostałam na pocztę, że jak nie będę się angażować w to co zlecają to się więcej do żadnej akcji nie dostanę :| Mają tam straszny bałagan i nikt nie zwraca uwagi na to co się do nich piszę w prywatnych wiadomościach. Przykre ale prawdziwe... Czy ktoś wie jak usunąc swoje konto na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠? Założyłam sobie drugie, i chciałabym to pierwsze "pechowe" wykasować.
Callmeprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 10:51   #819
asia84
Rozeznanie

GG do asia84

U mnie też nie ma żadnych informacji o ankietach. Podajcie proszę linki do tych najnowszych ankiet.
asia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 11:25   #820
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Napisane przez Callmeprincess Pokaż wiadomość
Ja również mam problemy ze ☠☠☠☠☠☠☠☠☠. Rzekomo nie dochodziły do nich moje raporty dotyczące akcji Express Yourself i nawet jakiegoś maila ostrzegawczego dostałam na pocztę, że jak nie będę się angażować w to co zlecają to się więcej do żadnej akcji nie dostanę :| Mają tam straszny bałagan i nikt nie zwraca uwagi na to co się do nich piszę w prywatnych wiadomościach. Przykre ale prawdziwe... Czy ktoś wie jak usunąc swoje konto na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠? Założyłam sobie drugie, i chciałabym to pierwsze "pechowe" wykasować.

Miałam podobny problem z ExpressYpurself. Nawet smsa dostałam od nich, że nie wypełniłam raportu. gdy go drugi raz wysłałam na moim koncie nadal miałam dostępną opcję "Raport podsumowujący" -wysłałam mejla czy dostali ten raport i, że widzę, że ciągle mam go wypełnić i o dziwo wreszcie doszedł

A dzisiaj również wypełniłam o czekoladzie (??).
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 12:28   #821
ssue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda17x Pokaż wiadomość
też dzisiaj wypełniłam nową ankiete. Chyba związana jest ona z czekoladą
A na pewno to jest nowa ankieta? Bo tam chyba maja niezły bałagan na stronie, ja dzis natrafilam na ankiete o alkoholach ( a juz dawno rozsyłali z niej wódke) oraz o cerze (a ona dotyczy kremów UT - Ci którzy mieli sie na nią załapac juz sie załapali). A wiem że jakoś w maju własnie rozsyłali Bąbolade wiec to może "wisi" jej ankieta?
ssue jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 12:46   #822
asiape1
Przyczajenie

Witam Ja w ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ie jestem już kilka lat, testowałam 2 razy kremy vichy, carlsbergi, ballantines'a, jednak przez jakis czas nie bawiłam się w to, bo poprostu nie mogłam się zalogowac na ich noej stronie jak większość z was;/ Dlatego wczoraj założyłam nowe konto i właśnie wypełniłam 3 ankiety: o cerze, ta z kostkami lodu i o czekoladzie. Z tego co czytam, to sa one już chyba stare, więc szkoda, że wcześniej nie pomyślałam... no ale cóż, mam nadzieję, że niebawem będzie nowa akcja. Mam jeszcze pytanie: jak pierwszy raz się rejestrowałam, pamiętam że była też ankieta okreslająca mniej więcj moje zainteresowania i preferencje. Teraz jak się rejestrowałam, nic takiego nie było. Do dziewczyn, które ostatnio się zapisały: czy coś przeoczyłam? Pozdrawiam i miłego dnia życzę
asiape1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 13:19   #823
malagaw
Zakorzenienie

U mnie ankieta dotycząca słodyczy. Nie wiem, nowa czy nie - wypełniłam, co mi tam, krótka była
Stary 2008-09-02, 14:41   #824
joanah
Raczkowanie

GG do joanah

a ja jak zwykle nic nie mam......zaczyna mnie to juz bardzo denerwowac! wyslalam im pare wiadomosci na ten temat ale oczywiscie nikt nie raczyl mi odpowiedziec... i gdzie tu profesjonalizm?
joanah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 14:52   #825
paula-zla
Zakorzenienie

Mnie także nie powiadamiają na @, sama wchodzę codziennie i dziś zobaczyłam nową kampanię - odnośnie czekolady. Trochę się tutaj gubię i momentalnie nie łapię o co im chodzi... Mają duży bałagan.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 15:09   #826
Aris2203
IG2203

Akcja Seboradin - newsy
Droga Ekspertko!

Oficjalnie witamy w akcji. Masz już (lub dostaniesz ją w ciągu 1-2 dni) swoją paczkę i na całego możesz szaleć z przekazanymi produktami. Przekaż próbki swoim koleżankom. Niech i one mają możliwość przetestowania kosmetyków Seboradin! J

Pojawiły się maile, że w paczce nie znajdowała się Maska Nano Effect. Wiemy o tym. Maska, na decyzję naszego klienta, czyli producenta kuracji Seboradin, zostanie przesłana Pocztą w formie próbki.

Konkurs na stronie www.zadbajowlosy.pl – kody do konkursu zostaną przekazane na maila około 15.09, czyli z dniem startu konkursu. Wtedy też pojawi się zakładka „Marketing szeptany”.

BARDZO WAŻNE! Raportowanie rozmów – jest to właściwie Twoje jedyne zadanie w akcji, a dla nas to bardzo istotne. Po zalogowaniu się na stronie www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl, w zakładce moje kampanie znajdziesz pozycję Seboradin -> raportowanie rozmów. Możliwie często, najlepiej po każdej rozmowie, wypełniaj taki raport. Zajmie Ci to max. 2 minutki.

Pozdrawiam serdecznie – Tereska J
Aris2203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 15:35   #827
outspoken
Przyczajenie

Dzisiaj dostałam krem UT jestem miło zaskoczona - paczuszka ładna, kurier dzwonil (moze z racji tego, ze trzeba pojechac troche gdzie indziej niz w rzeczywistym adresie;p) jutro rozdam probki kolezankom i pewnie za kilka dni juz jakis raport bede w stanie wysłac. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok, bo z tego co tu piszecie to faktycznie na bałagan wyglada, ale jak narazie dla mnie firma popisała się pełnym profesjonalizmem (odpukać). O i ankiete o czekoladzie własnie wypełniłam...mniam!
outspoken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 19:31   #828
Callmeprincess
Raczkowanie

Asiape1 Również nie wypełniałam żadnej ankiety dotyczącej preferencji ani zainteresowań. Nie jestem jednak ekspertem w tej dziedzinie bo w ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ bawię się dopiero od pewnego czasu (ok.4 miesięcy). Ciekawe czy jeszcze kiedyś uda mi się zakwalifikować do akcji Zobaczą, że mam 2 konta i pomyślą, że jestem jakaś nadgorliwa :/ Brałam udział w 36.6 i ta akcja bardzo mi się podobała. Wykorzystałam ją maksymalnie. Za 2 raporty podsumowujące wpływały mi doładowania na konto ( 2x 30 zł), oprócz tego dostałam wtedy 2 startery za bodajże 9 zł i kartę doładowującą 30 zł, gumkę żujkę i 2 przypinki z logo. Łącznie ponad 100 zł...
Stary 2008-09-02, 19:57   #829
satinchic
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez outspoken Pokaż wiadomość
Dzisiaj dostałam krem UT jestem miło zaskoczona - paczuszka ładna, kurier dzwonil (moze z racji tego, ze trzeba pojechac troche gdzie indziej niz w rzeczywistym adresie;p) jutro rozdam probki kolezankom i pewnie za kilka dni juz jakis raport bede w stanie wysłac. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok, bo z tego co tu piszecie to faktycznie na bałagan wyglada, ale jak narazie dla mnie firma popisała się pełnym profesjonalizmem (odpukać). O i ankiete o czekoladzie własnie wypełniłam...mniam!
a ile dni minęło od kiedy dostałaś maila? wiesz, chcę ocenić ile zajmuje im dostarczenie I jeśli można wiedzieć - gdzie mieszkasz, albo chociaż jak daleko od głównego miasta ze stron ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u (czyli Gdańsk, W-wa, Kraków, Olsztyn itd.) Mam nadzieję, że mnie zrozumiałaś

Ja tak napisałam moje dane dziwacznie, ale mam nadzieję, że paczka DOTRZE i będzie mógł ktoś ją odebrać pod moją nieobecność...
satinchic jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 20:47   #830
Kamila1692
Przyczajenie

Smile Dot.: Eksperci ☠☠☠☠☠☠☠☠☠

Cześć :)
Ja dzisiaj dostałam paczkę z UT :) czekałam na nią 4 dni - to nie dużo :)
Kurier akurat dostarczył ją pod moją nieobecność , więc odebrali ją moi rodzice ...
Od jutra zaczynam testowanie , a próbki rozdam koleżankom w nowej szkole :P na pewno sie ucieszą :D
Nową ankietę też wypełniałam , zobaczymy czy się zakwalifikuje .
Pozdrawiam
Kamila1692 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 21:28   #831
Zielone_korale
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kamila1692 Pokaż wiadomość
Cześć
Ja dzisiaj dostałam paczkę z UT czekałam na nią 4 dni - to nie dużo
Kurier akurat dostarczył ją pod moją nieobecność , więc odebrali ją moi rodzice ...
Od jutra zaczynam testowanie , a próbki rozdam koleżankom w nowej szkole :P na pewno sie ucieszą
Nową ankietę też wypełniałam , zobaczymy czy się zakwalifikuje .
Pozdrawiam
ja tez dostalam sie do tej akcji, a paczka jescze nie przyszla
Zielone_korale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 08:39   #832
asiape1
Przyczajenie

Callmeprincess, oni te kampanie robią dosyć często, ale to wszystko zależy od naszego profilu. Ja jestem zapisana do ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u ze 3 lata<?> W sumie dokładnie nie wiem, a od zarejestrowania do pierwszej przesyłki minęło z 5 m-cy, potem chyba pół roku ciszy i znowu. Więc trzezba czekać, czekać, czekać...
A to kaske dostawało się przy tej akcji? Super Szkoda że mnie ominęła. A z tymi dwoma kontami, to chyba raczej nic sie nie stanie... Ja wyslałam maila że mam problem z logowaniem, zero odpowiedzi, więc założyłam drugie konto. Ten sam adres, email, więc nie powinno być problemu.
asiape1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 09:41   #833
Callmeprincess
Raczkowanie

Zdenerwowałam się! Na stronie ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ w zakładce "moje kampanie" pojawiła się akcja Under 20 i możliwość raportowania rozmów. O akcji tej jest bardzo długi tekst bla,bla,bla ale najśmiejszniejsze jest to, że jest tam napisane, że otrzymałam owy krem. Tylko, że ja nie otrzymałam żadnego potwierdzenia na mail, że dostałam się do tej akcji a tym bardzo do moich drzwi nie zapukał kurier z przesyłką. Napisałam do tej Pani do której należy się zwracać w razie problemów z tą akcją i będę teraz czekać na odpowiedź. Jeśli się okaże że to jakiś błąd spowodowany ciągłą przebudową strony to chyba skończę się w to bawić ;/

Miał ktoś z Was kiedyś podobną sytuację???

REKLAMA
Stary 2008-09-03, 12:50   #834
PinkBetty
Raczkowanie

Kilka dni temu zarejestrowałam się na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl i wypełniłam pierwszą ankiete. Dzisiaj dostałam e-maila, że zostałam ekspertem U20 Bardzo się cieszę! :P
Stary 2008-09-03, 13:08   #835
Callmeprincess
Raczkowanie

U mnie sytuacja się wyjaśniła Teraz mam czekać na kuriera z przesyłką od ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ zawierającą kremik Under 20
Stary 2008-09-03, 14:20   #836
paula-zla
Zakorzenienie

I mnie wysłali, że przyślą paczkę Under 20.
No, to czekamy na kuriera...
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 14:56   #837
LustForLife
Zadomowienie

Mi też przyszedł mail, że zostałam zakwalifikowana do tej akcji. Troche sie zdziwiłam, bo jedyna ankieta, ktora pamiętałam to ta z czekolada, ale potem sobie przytpomniałam, że faktycznie jakis miesiąc temu była jeszcze jedna. Dziewczyny ijeszcze takie pytanie, bo jestem w tym nowa. Dostaje paczke iii...? Co dalej?

Aj w sumie juz wiem. Potem testuje i opisuje to tak? No ciekawe doświadczenie . A słuchajcie jeżeli niedługo sie przeprowadzam to zmieniam tylko dane na stronie głównej i nic więcej?

Edytowane przez LustForLife
Czas edycji: 2008-09-03 o 15:01 Powód: dopisek
LustForLife jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-09-03, 14:59   #838
outspoken
Przyczajenie

od otrzymania maila do otrzymania presyłki minęło gdzies 4-5 dni w tym weekend a od wwy mieszkam ok 160km;p
Stary 2008-09-03, 15:02   #839
outspoken
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez satinchic Pokaż wiadomość
a ile dni minęło od kiedy dostałaś maila? wiesz, chcę ocenić ile zajmuje im dostarczenie I jeśli można wiedzieć - gdzie mieszkasz, albo chociaż jak daleko od głównego miasta ze stron ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u (czyli Gdańsk, W-wa, Kraków, Olsztyn itd.) Mam nadzieję, że mnie zrozumiałaś

Ja tak napisałam moje dane dziwacznie, ale mam nadzieję, że paczka DOTRZE i będzie mógł ktoś ją odebrać pod moją nieobecność...
p.s. zrozumialam zrozumialam ;P
a ja mieszam gdzie indziej i zameldowana tez gdzie indziej mieszkam i dosza bo kurier do mnie dzwonil oczywiscie mama odebrała bo ja w szkole bylam.
Paczka super a próbki juz rozdane;D wiec puki co wszyscy są zadowoleni.
Stary 2008-09-03, 17:05   #840
balance <3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Callmeprincess Pokaż wiadomość
U mnie sytuacja się wyjaśniła Teraz mam czekać na kuriera z przesyłką od ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ zawierającą kremik Under 20
Też mam sytuację, taką jak Twoja. Co Ci odpisali?
balance <3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości